Maria Gheorghiu, reacție halucinantă după ce s-a confirmat primul caz de coronavirus în România

Publicat: 27/02/2020 | 08:32

Confirmarea primul caz de infecție cu coronavirus în România a provocat îngrijorare la toate nivelurile, chiar dacă Rad Arafat și ministrul Sănătății au declarat că starea pacientului din Gorj nu este gravă și că acesta va fi inclus, rapid, într-o schemă de tratament.

Bărbatul din Gorj a fost adus la Spitalul Matei Balș din București, iar discuțiile pe marginea subiectului ”coronavirus” sunt din ce în ce mai aprinse. Bineînțeles, clarvăzătoarea Maria Gheorghiu nu putea să lipsească din scenariu, iar aceasta, la Antena Stars,  a declarat că și-ar dori ca oamenii să nu intre în panică. Maria Gheorghiu a mai spus că ”se lucrează la un tratament” și ”prezice” că în maximum 3 luni va fi descoperit remediul.

”Am auzit un mesaj, ieri seară. Este vorba de Italia, unde se va descoperi pentru prima dată. Haideţi să credem că se va descoperi ceva bun, poate un medicament. Vreau să spun să nu mai intre oamenii în panică. Se lucrează la un tratament, în trei luni se va descoperi tratamentul. Deja s-au dat câteva medicamente care scurtează evoluţia bolii”, a spus aceasta.

”Informațiile pe care le primesc eu despre coronavirus…”

Isteria nu duce la nimic bun, a mai spus Maria Gheorghiu, concluzionând și că ”niciun om sănătos” nu va muri de coronavirus, ci doar cei care au unele complicații… Și, firește, transmite că primește, constant, ”informații” despre criza coronavirusului.

”Nu trebuie ca lumea să intre în panică. Se creează o adevărată isterie care nu duce la nimic bun. În ţara noastră lucrurile sunt sub control. Acesta este un virus ca şi gripa normală. Nu murim de acest virus. Mor oameni care au complicaţii de sănătate, nu o să vedeţi un om sănătos bun care a murit de coronavirus. Informaţiile pe eu le primesc despre coronavirus sunt bune”,  a spus Maria Gheorghiu la Antena Stars.