Maria Dragomiroiu și Daniela Crudu, destin trag la indigo! Cântăreața de muzică populară, bătută fără milă de soț: „Mi-a dat un pumn în cap”

Publicat: 15/02/2020 | 17:16

Situația șocantă în care s-a aflat Daniela Crudu zilele trecute a scos la iveală detalii halucinante din viața Mariei Dragomiroiu. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a avut parte de un destin tras la indigo cu cel al fostei asistente de televiziune, doar că, în cazul ei, lucrurile au fost mult mai grave.

Pe Maria Dragomiroiu, fanii ei o văd tot timpul cu zâmbetul pe buze, pozitivă și extrem de zâmbitoare. Cu toate acestea, artista a trecut, în tinerețe, prin clipe de coșmar. Ion, fostul ei soț căruia i-a dăruit și 2 copii a supus-o unor chinuri greu de imaginat. Cântăreața de muzică populară a povestit, în urmă cu ceva timp, totul despre clipele grele pe care le-a îndurat.

Maria Dragomiroiu a fost bătută cu bestialitate de fostul său soț, chiar pe străzile din București, în văzul tuturor. Înainte de acest episod șocant, cântăreața a primit și un pumn în cap, în lift, din partea bărbatului cu care era căsătorită la vremea respectivă. Din fericire, coșmarul s-a încheiat atunci când artista a pus capăt căsniciei și și-a refăcut viața alături de actualul ei soț.

”Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacra-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului. Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inimă din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mână de pe mâneca hainei, că să scap. Atunci Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21. Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta! Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuvița de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a spus Maria Dragomiroiu acum ceva timp, în presă.