Maria Constantin și Viorel au lansat prima piesă împreună! O vor detrona, oare, pe Vulpiță?

Publicat: 08/04/2020 | 19:25

Piesa de debut a Vulpiței a fost nr. 1 în trending pe Youtube. Astfel, ea “i-a detronat” pe Jador şi Lino Golden, care au lansat de curând melodia “Dau Moda”. Acum, Maria Constantin și Viorel au lansat o piesă împreună așa că… rămâne de văzut dacă o vor detrona pe Vulpiță.

În urmă cu 2 luni, Maria Constantin i-a cunoscut pe Vulpița și Viorel, iar recent, artista a decis să colaboreze pe plan muzical cu soțul Veronicăi Stegaru. Fanii artistei, însă, au reacționat dur la aflarea veștii:”Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”, ”Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!” sau ”Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Maria Constantin în mediul online.

Cu toate acestea, Maria Constantin nu a reacționat în niciun fel și nici nu le-a răspuns fanilor ei la comentariile răutăcioase. Ba chiar și-a văzut, în continuare, de plan. Iar… astăzi a lansat piesa mult așteptată împreună cu Viorel.

Acum, după ce, la rândul său, s-a lansat în lumea muzicii, Viorel speră să rupă toate topurile și să își întreacă soția. Și Maria Constantin crede, cu tărie, că melodia lor va avea un succes răsunător. Așa că… rămâne de văzut dacă acest lucru se va întâmpla.