Maria Constantin și iubitul ei duc relația la următorul nivel: “Vom deveni părinți spirituali”. Dezvăluirile artistei despre inelul de logodnă

Publicat: 27/02/2021 | 22:08

Maria Constantin și “Craiul de Argeș”, așa cum a fost supranumit iubitul ei, sunt pregătiți să ducă relația la următorul nivel! Potrivit declarațiilor cântăreței, ei urmează să devină părinți spirituali pentru bebelușul unor apropiați. Discuția despre viața personală a ajuns și la inelul de logodnă…

Maria Constantin și “Craiul de Argeș” se pregătesc să devină părinți spirituali

Deși nu sunt căsătoriți, așa cum cere tradiția, Maria Constantin și partenerul său de viață au acceptat cu toată bucuria să creștineze copilul pe care îl va avea un cuplu din anturajul lor. Bebelușul nu este încă pe drum, dar urmează să fie conceput.

“Avem prieteni dragi care în curând ne vor fi fini. Când vor avea un bebe, noi o să fim nașii. Eu și iubirea mea vom deveni părinți spirituali, dar nu acum, când o să fie. Momentan, nu avem planuri. Am discutat și faptul că ne cunoaștem de ceva și că ne-am înțeles foarte bine ne-au propus să fim nașii lor. Momentan, nu a rămas însărcinată”, a dezvăluit solista de muzică populară azi, când a mers în platoul matinalului de la Antena Stars.

Nu rata: Maria Constantin, dezvăluiri dureroase din căsnicia cu Marcel Toader. Artista a recunoscut că a fost bătută: ”Îmi doream să nu mă mai trezesc”

În cadrul interviului, Maria Constantin a fost provocată să vorbească despe inelul de logodnă. Artista a subliniat că nu este înnebunită după bijuteriile scumpe și că, pentru ea, contează enorm ca în relația pe care o are să existe încredere, sinceritate și împlinire sufletească.

“Eu sunt mai modestă, nu sunt cu bijuterii foarte scumpe. Nu sunt o femeie care-și dorește lucruri extravagante, lucruri mari. Sunt o femeie simplă. (…) Nu asta concretizează o relație (n.r.: lucrurile materiale) sau o fac mai stabilă. Cele mai importante sunt încrederea, sinceritatea și împlinirea sufletească”, a mai declarat vedeta.

Citește și: Maria Constantin, dezvăluiri despre iubitul pe care l-a ascuns luni în șir: “Sunt frustrată… Nu e persoană publică”

Maria Constantin, printre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară

Maria Constantin a cântat în “Ansamblul Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acestuia. Tot aici, artista l-a cunoscut pe solistul Ciprian Vasile Tapota cu care s-a căsătorit în 2007; în urma poveștii lor de iubire a apărut un băiat. După divorțul celor doi artiști, Codrin Tapota a rămas în grija tatălui.

În 2015, Maria Constantin a devenit soția afaceristului și fost rugbist Marcel Toader. Din păcate, mariajul lor s-a destrămat după trei ani cu mare scandal. Acesta este unul dintre motivele pentru care cântăreața de muzică populară a decis să fie mult mai discretă cu viața ei amoroasă.