Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit după 1 an de relație! Declarațiile tranșante făcute de artistă

Publicat: 05/02/2020 | 20:25

Flacăra iubirii dintre Maria Constantin și Dacian Varga s-a stins la mai bine de un an de când ei au decis să formeze un cuplu. Artista de muzică populară a confirmat că s-a despărțit de fostul fotbalist în cadrul unei emisiuni, transmisă în direct. În platoul de televiziune, ea a făcut declarații tranșante.

Citește și: Maria Constantin, anunț cu lacrimi în ochi despre o persoană dragă care a murit din cauza unui infarct

Maria Constantin și Dacian Varga au pus punct relației

Invitată la “Acces Direct”, unde astăzi au fost prezenți din nou Vulpița și soțul ei, Maria Constantin și-a făcut intrarea cu o mărturisire-bombă: “Viorele, să ştii că sunt liberă!”. Afirmația artistei a venit după ce Viorel Stegaru a cerut-o în căsătorie în glumă… Și… cum în glumă se spun multe adevăruri… asta a făcut și cunoscuta cântăreață de muzică populară. Totuși, inițial, ea nu a dorit să facă niciun comentariu în legătură cu despărțirea de Dacian Varga.

Citește și: Vulpița se desparte de soțul ei, Viorel Stegaru. Anunțul a fost făcut în direct, la TV

“În ultimii doi ani de zile, n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez. Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus Maria Constantin în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

După ce Mirela Vaida a spus că Maria Constantin s-a despărţit de iubit, talentata artistă a reacționat cu un răspuns afirmativ sec: “Da”.

Citește și: Maria Constantin s-a împăcat cu Ciprian Tapota, fostul ei soț! Cum au fost fotografiați împreună

Maria Constantin și Dacian Varga, ceartă aprinsă într-un restaurant în urmă cu puțin timp

Declarațiile tranșante ale îndrăgitei cântărețe vin la scurt timp după ce ea și fostul iubit au fost surprinși într-un restaurant de lux din București în timp ce luau cina. Întâlnirea lor s-a sfârșit brusc, după o discuție aprinsă, au povestit martorii, relatează spynews.ro.

Citește și: Maria Constantin pozează-n divă, dar astăzi, de ziua ei, a comis-o. Cântăreața s-a făcut de râs în public

Afectat de subiectele vorbite, Dacian Varga s-a ridicat de la masă și i-a urmat pe cei doi prieteni care erau prezenți în local. La câteva clipe distanță, Maria Constantin a plecat și ea spre mașina fostului fotbalist și s-a aşezat pe scaunul din față al maşinii, fără să spună un cuvânt.