Maria Constantin și-a pus fanii în cap după ce s-a pozat cu Vulpița și Viorel: ”Aoleu, nu-ți strica reputația…”

Publicat: 06/02/2020 | 12:58

Maria Constantin și-a pus fanii în cap după ce s-a pozat cu Vulpița și Viorel. Cele două persoanje devenite faimoase după apariția lor la ”Acces Direct” nu sunt văzute cu ochi buni de admiratorii cântăreței.

Invitată să cânte la un eveniment la care a participar și echipa ”Acces Direct”, Maria Constantin s-a fotografiat alături de Vulpița și Viorel. În ciuda faimei de care se bucură în rândul populației, admiratorii cântăreței nu îi văd cu ochi buni pe Vulpița și soțul ei și au criticat-o dur pe artistă când au văzut fotografia publicată pe contul ei de Instagram. (VEZI ȘI: RÂZI ÎN HOHOTE! MIHAI BENDEAC O DESFIINȚEAZĂ PE VULPIȚA DE LA ANTENA 1: „AȘTEPTĂ SĂ VEDEM CE FACE LA…”)

”Aoleu, Maria, nu-ti strica reputatia cu asemenea specimene umane!”, ”Nu m-as afișa cu ei chiar dacă mă plăteau. Îți strici reputația cu așa caractere de ultima speță”, ”Wooow a fost și Vulpiță cu Viorel? Minunat…ai cântat pt cei mai retardați oameni din România” , au fost câteva dintre comentarii.

Maria Constantin, alături de Vulpița și Viorel

Lovitură dură pentru Vulpița și Viorel

Vulpița și soțul ei au apărut pentru prima oară la ”Acces Direct” în urmă cu aproape o lună. Au urmat zeci de emisiuni, iar în scurt timp cei doi aveau să fie cunoscuți în toată țara. Acum, însă, Veronica Stegaru și Viorel au primit o lovitură dură. Autoritățile de la Vaslui au decis să le suspende ajutorul social, după ce în ultimele trei săptămâni nu și-au mai efectuat orele de muncă obligatorii. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI DE EXCEPȚIE. CUM ARĂTA VERONICA STEGARU, ”VULPIȚA” DIN VASLUI, ÎNAINTE DE A DEVENI CELEBRĂ)

De asemenea, reprezentanții de la Protecția Copilului au lăsat fetița de doi ani a cuplului în grija bunicilor, care sunt revoltați de comportamentul celor doi. Potrivit presei locale din Vaslui, bătrânii au declarat că îi vor primi pe Viorel și pe Veronica acasă, numai ca să nu mai apară la TV.

Vulpița și soțul ei nu par a fi foarte afectați de faptul că au rămas fără ajutor social sau de faptul că nu și-au văzut fetița de atâta timp. Ba dimpotrivă1 Cei doi profită la maximum de viața din Capitală și de faima de care se bucură aici.