Maria Constantin, dezvăluiri despre iubitul pe care l-a ascuns luni în șir: “Sunt frustrată… Nu e persoană publică”

Publicat: 18/10/2020 | 17:23

Invitată în cadrul emisiunii “Acces Direct de Weekend”, Maria Constantin a vorbit despre lucrurile frumoase din viața ei, dar și despre cele mai puțin plăcute. Cântăreața este nemulțumită felul în care unii dintre jurnaliști au scris despre ea în ultima vreme și a recunoscut că se simte frustrată când se gândește la anumite aspecte neadevărate care i-au fost atribuite. Despre iubitul pe care l-a ascuns luni în șir, solista de muzică populară a mărturisit că nu este persoană publică.

Maria Constantin, dezvăluiri despre iubitul care o face foarte fericită

După ce Maria Constantin a rememorat perioada dureroasă prin care a trecut când a divorțat de primul soț, Mirela Vaida a schimbat subiectul spre unul pozitiv: “Acum vorbim despre lucruri frumoase… acum tu nu ești singură (n.r.: are un iubit). Eu cred că bucuria ar trebui împărtășită”.

Artista de 33 de ani a reacționat imediat și a subliniat că va face mai multe dezvăluiri despre Robert atunci când relația lor va trece testul timpului. Partenerul de viață al Mariei Constantin a fost supranumit “Craiul de Argeș”, conform jurnaliștilor starpopular.ro, și a însoțit-o la cununia interpretului de muzică populară Valentin Sanfira cu frumoasa Codruța Filip.

“Este destul de bine că nu sunt singură, pentru că mă gândesc că, na, nu sunt nici urâtă, nu am nicio problemă, înseamnă că… ar fi o problemă să nu fiu cu cineva! Nu, nu este o persoană publică. Dar, după cum spuneam, de ceva timp nu mai dau detalii despre viața mea persoanlă și încerc să o țin departe de ochii presei, pentru că, până în momentul în care o să fiu eu sigură că e omul potrivit, la momentul potrivit și cred eu și bănuiesc, voi bănui că va fi cu mine până la adânci bătrâneți, cu siguranță nu o să dau niciun detaliu. Pentru că nu vreau să se mizeze atât de mult pe această temă personală”, a mai declarat vedeta în timpul declarațiilor făcute la “Acces Direct de Weekend”.

Nu rata: Maria Constantin, noi declarații despre nuntă după ce și-a asumat relația cu noul iubit: “Vreau o familie și mulți copii”

Ulterior, Maria Constantin a mărturisit că este dezamăgită de unii dintre jurnaliști. În plus, cântăreața i-a criticat și pe cei care spun despre ea că n-ar fi, de fapt, fericită.

“Mi se pare că în ultima perioadă așa s-a exagerat destul de mult și, mai ales… sunt cumva, nu știu, oarecum să zic așa: frustrată că, de cele mai multe ori, nici măcar nu mai sunt sunată și întrebată: «Este adevărat?». Adică, foarte multe lucruri care s-au scris nici măcar n-au fost adevărate și se amplifică foarte mult. Nu vreau să dau detalii, pentru că… da, probabil ați văzut imagini ș.a.m.d., dar nu vreau să dau detalii, fiindcă, până nu voi fi eu… Exact, este o relație, este la început. Îmi doresc să fie (n.r.: alesul). Cred că asta se vede (n.r.: este fericită)”, a mai spus talentata artistă.

Descoperă și: Maria Constantin a dat marea veste în direct. Artista vrea să devină din nou mamă: “Eram la vârsta adolescenței”

Maria Constantin, printre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară

Maria Constantin a cântat în “Ansamblul Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acestuia. Tot aici, artista l-a cunoscut pe solistul Ciprian Vasile Tapota cu care s-a căsătorit în 2007; în urma poveștii lor de iubire a apărut un băiat. După divorțul celor doi artiști, Codrin Tapota a rămas în grija tatălui.

În 2015, Maria Constantin a devenit soția afaceristului și fost rugbist Marcel Toader. Din păcate, mariajul lor s-a destrămat după trei ani cu mare scandal. Acesta este unul dintre motivele pentru care cântăreața de muzică populară a decis să fie mult mai discretă cu viața ei amoroasă.

 

Citește și...