Maria Constantin, desființată de fani după ce a spus că va cânta cu Vulpița și Viorel: „Ai decăzut, ești de râsul râsului”

Publicat: 08/04/2020 | 14:47

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vulpița și Viorel au devenit virali în mediul online. De când sunt vedete la Acces Direct, cei doi nu doar că ridică audiența, ci câștigă și sume consistente de bani și se pare că își tot fac prieteni cu care vor lansa și colaborări muzicale!

În urmă cu 2 luni, Maria Constantin i-a cunoscut pe Vulpița și Viorel, iar la momentul respectiv, fanii vedetei s-au arătat a fi extrem de dezamăgiți de atitudinea ei.

Mai mult, Maria Constantin a anunțat, în urmă cu scurt timp că își dorește să aibă chiar și o colaborare muzicală cu Viorel și Vulpița, dar fanii au reacționat și mai acid la spusele vedetei.

”Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”, ”Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!” sau ”Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Maria Constantin în mediul online, după ce internauții au văzut-o în compania celor doi soți din Blăgești.

Cu toate acestea, Maria Constantin nu a reacționat în niciun fel și nici nu le-a răspuns fanilor ei, la comentariile răutăcioase. Acum nu ne mai rămâne decât să vedem dacă vom avea parte, curând, de un nou „hit” lansat de Vulpița, de această dată în compania soțului său și a Mariei Constantin.