Maria Constantin a scăpat de complexul sânilor mici. Cum arată artista, după ce și-a pus silicoane. FOTO

Publicat: 13/06/2021 | 16:55

Maria Constantin a intrat și ea în rândul divelor cu bust generos, căci artista de muzică populară și-a pus, de curând, implanturi mamare. Mândră tare de aspectul ei fizic, blondina a început să îmbrace ținute care mai de care mai provocatoare, pentru a-și pune sânii în evidență.

Până de curând, Maria Constantin nu avea decât acid hialuronic în buze, însă artista de muzică populară a simțit nevoia să facă o schimbare în privința înfățișării sale.

Blondina și-a mărit sânii și, astfel, a scăpat de cel mai mare complex al său, iar acum este cum nu se poate mai mulțumită și mai fericită, așa cum a demonstrat la cel mai recent eveniment la care a participat, alături de iubitul său, notează ciao.ro.

„După operația la sâni mă simt bine. A fost vorba un complex pe care îl aveam și mi l-am rezolvat.  Nu cred că trebuie să mai schimb ceva.  A fost o necesitate, sincer,  îmi doream o ridicare mai mult decât implant și medicul mi-a explicat că e mai bine să apelez la augmentare. Totul decurge conform planului, dar am avut o perioadă în care a trebuit să stau și a fost complicat pentru că eu sunt energică de fel” a spus Maria Constantin, în emisiunea lui Cristi Brancu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria_Constantin (@mariaconstantin.ro)

Artista este pregătită să se căsătorească pentru a treia oară

Se pare că lucrurile au luat o turnură frumoasă în viața Mariei Constantin. Artista de muzică populară este pregătită să facă din nou marele pas, să ajungă la altar alături de bărbatul iubit, însă nu anul acesta, după cum chiar ea a declarat.

„Normal că facem planuri de nuntă, dar nu ne grăbim. Anul acesta nu avem timp, nu am avea cum să ne organizăm. Am contracte de respectat  și oamenii sunt pe repede înainte pentru că s-a dat drumul la la evenimente. Cu siguranță la anul vom găsi o dată care să fie liberă”, a mai povestit Maria Constantin.