Mari probleme de sănătate pentru Mario Fresh. Alex Velea: „Mi-am făcut griji pentru el”

Publicat: 10/03/2020 | 08:12

Cea de-a a patra etapă a reality-show-lui Asia Express, sezonul 3, oboseala psihică și fizică încep să se resimtă asupra unora dintre concurenți, mai ales atunci când vine vorba despre Mario Fresh.

Alex Velea spune că efortul fizic pe care l-a depus și-a lăsat amprenta asupra tânărului artist. „Cred că asta a fost momentul în care mi-am făcut realmente griji pentru starea de sănătate a lui Mario”, a spus Alex Velea.

Mai mult decât atât, deși au ajuns deja destul de departe în competiție, Alex Velea și Mario încetează să se mire de felul în care trăiesc localnicii. În căutarea unui loc de dormit, cei doi au dat peste o casă unde condițiile erau cel puțin inumane.

Alex Velea s-a enervat imediat: „Vrei la toaletă, n-ai cum să tragi apa! Vrei să te speli pe mâini, nu e robinet!. Cum trăiesc oamenii ăștia aici, s-a întrebat și Mario, care are ceva probleme de sănătate.

Cred că asta a fost momentul în care mi-am făcut realmente griji pentru starea de sănătate a lui Mario”,  spune Alex Velea despre coechipierul său, care acuză mari dureri la un genunchi.