Margherita i-a distrus! Ce s-a întâmplat cu Viorica şi Ioniţă de la Clejani, după ce fiica lor a condus drogată

Publicat: 05/06/2020 | 07:35

Accidentul provocat, pe data de 23 mai, de Margherita din Clejani a dus la o atmosferă tensionată în familia acesteia, cu atât mai mult cu cât vedeta a fost testată pozitiv la heroină după ce polițiștii, intrigați de modul în care se comporta, au condus-o la INML.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost afectați de o astfel de situație, iar tatăl Margheritei a anunțat, la un moment dat, că va declanșa o ”anchetă proprie” pentru ca adevărul să iasă la lumină. Ulterior, Viorica și Ioniță din Clejani au transmis, în mediul online, că nu vor mai da declarații în mass-media. Iată că au apărut, acum, și efecte secundare ale scandalului intens mediatizat. Este vorba despre unele probleme de sănătate pentru părinții Margheritei, Viorica acuzând dureri foarte mari de cap, în timp ce Ioniță din Clejani are probleme cu tensiunea.

“Veștile nu sunt îmbucurătoare în ceea ce o privește pe doamna Viorica. Ieri noapte, după încheierea transmisiunii în direct acuza dureri foarte, foarte mari de cap. De asemenea, Ioniță de la Clejani alaltăieri acuza puseuri de tensiune. Poate și din această cauză au decis ca în cursul zilei de ieri să dea acel comunicat conform căruia nu vor mai da declarații timp de câteva zile”, au fost informațiile furnizate în timpul unei emisiuni TV, potrivit huff.ro. (CITEȘTE ȘI: CE MESERIE ARE, DE FAPT, MARGHERITA DE LA CLEJANI. NU A PROFESAT NICIODATĂ, CU TOATE CĂ…)

Viorica și Ioniță din Clejani: ”Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă”

Viorica și Ioniță din Clejani s-au decis să nu mai dea nicio declarație în spațiul public, în viitoarea perioadă, așteptând ca ”instituțiile statului român” să ducă la finalizare ancheta în cazul accidentului provocat de Margherita.

Fiica acestora a fost dusă de polițiști la INML, după accident, pe fondul unui comportament ”suspect”, și – în urma testului efectuat – Margherita din Clejani a ieșit ”pozitiv” la heroină, în cauza respectivă fiind deschis și un dosar penal.

”Am decis ca, pentru o perioadă, să nu mai dăm declarații în spațiul public. Avem încredere în instituțiile statului român și suntem pe deplin convinși că își vor îndeplini atribuțiile cu profesionalism, conform competențelor și legislației în vigoare. Mulțumim presei care a demonstrat respect față de deontologia profesională și ne-a fost alături, permițându-ne și nouă să ne spunem punctul de vedere. Să auzim de bine! Vă rugăm să respectați decizia noastră și dreptul la viață intimă al fiecărei persoane!”, a fost mesajul postat de Viorica și Ioniță din Clejani. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI A “COMIS-O” IAR ȘI A FILMAT TOT! A LOVIT UN COPIL, APOI A ÎNCEPUT SĂ RÂDĂ. VIDEO)