Margherita din Clejani le dă tuturor peste nas! Artista, dezvăluiri inedite despre Johnny Depp: „E mare fan al tarafului din Clejani”

Publicat: 10/06/2020 | 11:32

După ce a fost luată la mișto în urma accidentului produs și în urma declarațiilor pe care le-a făcut la ieșirea din Secția de Poliție, Margherita revine în atenția fanilor și de această dată le dă peste nas tuturor răutăcioșilor care au luat în râs spusele ei despre Johnny Depp.

Pe contul ei de Instagram, Marga a postat o captură dintr-un interviu cu Johnny Depp, în care celebrul actor de la Hollywood își declară admirația pentru taraful din Clejani.

NU RATA – CÂTE OPERAȚII ARE, DE FAPT, MARGHERITA DIN CLEJANI. TATĂL SĂU, REACȚIE ACIDĂ DUPĂ CE ARTISTA A APELAT LA ESTETICIAN

În acest fel, Marga le-a dat peste nas tuturor celor care au râs de ea, atunci când a mărturisit că era Johnny Depp cu ea în mașină, în momentul accidentului. Pe contul său de Instagram, Margherita a pus descrierea: „Johnny Depp, un mare fan al tarafului din Clejani”, uimind internauții cu acest lucru.

Johnny Depp, prieten cu Ioniță din Clejani

Puțini sunt cei care știu că în anul 2000, Ioniță din Clejani s-a cunoscut cu nimeni altul decât Johnny Depp, pe platourile de filmare. Cei doi au devenit prieteni buni, iar în anul 2016, în cadrul unei vizite la București pentru onorarea unui concert, Johnny Depp a luat-o spre Clejani și și-a vizitat prietenii, acasă.

În ultimele 2 săptămâni, Margherita din Clejani a fost criticată în mediul online din cauza declarațiilor pe care le-a făcut, după producerea accidentului.

CITEȘTE ȘI – MARGHERITA DIN CLEJANI, MESAJ CONTROVERSAT PENTRU POLIȚIA ROMÂNĂ, LA CÂTEVA ZILE DE CÂND A PROVOCAT UN ACCIDENT. CE LE-A TRANSMIS OAMENILOR LEGII

“Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.