Margherita de la Clejani, schimbare totală de look! De necrezut cum arată acum

Publicat: 08/12/2019 | 15:47

Margherita de la Clejani se află în SUA, într-un turneu unde face cu adevărat spectacol și impresionează inclusiv cu ținutele provocatoare cu care apare în fața fanilor.

(CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI, SCHIMBARE DE LOOK RADICALĂ. CUM ARATĂ BLONDĂ)

Indiferent unde a cântat, Margherita a apărut cu un look provocator și a atras privirile tuturor. A făcut, prectic, senzație, iar cei care au asistat la spectacolele pe care le-a susținut au rămas impresionați de felul în care arată acum.

Sexy și provocatoare, cum ne-a obișnuit, Margherita de la Clejani s-a fotografiat la Hollywood și a urcat imaginea pe o rețea de socializare. Poza a strâns într-un timp record sute de aprecieri. Au existat, însă, și persoane care au criticat-o pentru ținuta pe care a ales-o.

Doamnee, arăți ca un transsexual! Schimbă-ți stilul de machiaj și coafura, și chiar și stilul vestimentar…”, i-a transmis o persoană fiicei cunoscutului cuplu Viorica și Ioniță de la Clejani.

(CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A ȘOCAT PĂRINȚII CÂND A INTRAT PE UȘĂ)

Margherita, carieră înfloritoare

Margherita de la Clejani se descurcă, deja, fără ajutorul celebrilor ei părinți, Viorica și Ioniță. Taraful de la Clejani, din care și ea face parte, are un tarif de 5.000 de euro pe eveniment. Mai nou, Margherita se duce și singură la concerte și cere o sumă frumușică pentru prestația sa. Astfel, artista percepe 2.500 de euro pe eveniment. „A venit timpul să mă dezvolt ca artist şi să-mi urmez propria carieră. Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacţiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie şi zâmbetul pe buze cu muzica populară şi balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiţia familiei mele”, a mărturisit Margherita de la Clejani.