Margherita de la Clejani s-a ”cumințit”, la un an de la accidentul provocat în Capitală. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Publicat: 12/05/2021 | 12:56

Margherita de la Clejani s-a ”cumințit”, la un an de la accidentul provocat în Capitală. Blondina s-a axat mai mult pe partea profesională și s-a ținut departe de scandaluri.

În urmă cu un an, Margherita din Clejani a avut un accident rutier în Capitală. Oamenii legii au constat atunci că vedeta se afla sub influența substanțelor interzise când și-a avariat mașina. Însă… atât ea cât și familia ei au negat cu vehemență acest lucru. Dar rezultatele analizelor făcute de INML au scos la iveală faptul că în sângele Margheritei era un cocktail de stupefiante, printre care și cocaină. (CITEȘTE ȘI: IMAGINEA ZILEI CU MARGHERITA DE LA CLEJANI! ȘI-A SCOS SILICOANELE LA VEDERE)

A fost pe prima pagină a tabloidelor săptămâni întregi, dar acum s-a ”cumințit”. Margherita de la Clejani a stat departe de scandaluri și s-a axat pe partea profesională. Pandemia de coronavirus i-a afectat pe artiștii din industria muzicală. Artista nu a mai susținut concerte și nici nu a putut fi prezentă la anumite evenimente private, așa cum obișnuia să o facă.

Filmează pentru Nea Mărin

De-a lungul anilor, Margherita a trecut prin transformări spectaculoase. Vedeta a slăbit, a trecut pragul medicului estetician și s-a transformat într-o bombă sexy. Iar, acum, Margherita de la Clejani și-a făcut o nouă schimbare de look. S-a vopsit blondă și și-a pus extensii. (VEZI ȘI: A APĂRUT PLINĂ DE TATUAJE ÎNTR-O EMISIUNE TV, IAR ACUM MARGHERITA DE LA CLEJANI ÎȘI UIMEȘTE FANII DIN NOU. CE ȘI-A FĂCUT VEDETA)

Pe lângp schimbarea de look, Margherita a revenit din nou în lumina reflectoarelor. Artista filmează de zor pentru noul sezon al emisiunii ”Poftiți pe la noi- Poftiți la joc”. Fiica Clejanilor a publicat mai multe imagini de la filmări, alături de Nea Mărin și alte vedete.

Margherita și Nea Mărin (sursa FOTO: Instagram)