Margherita de la Clejani are impresii de mare divă și este disperată să atragă atenția! Ce fotografie a urcat pe Instagram. “Urâtă poză!”

Publicat: 03/02/2020 | 11:52

Margherita de la Clejani are impresia că este o mare divă. După ce s-a “tunat” cum a putut mai bine, artista a devenit foarte activă și pe rețelele de socializare, unde încearcă să atragă atenția asupra ei, disperată fiind după like-uri.

(VEZI AICI: CE NOTĂ A LUAT MARGHERITA DE LA CLEJANI LA BACALAUREAT)

Recent, Margherita de la Clejani, încălață cu pantofi cu toc și îmbrăcată cu o haină de blană, s-a urcat pe un tractor și s-a lăsat pozată. Imaginea a fost, imediat, postată de fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani pe Instagram.

Logic, nu toți urmăritorii ei, pe bună dreptate, au apreciat fotografia, iar unii chiar au ironizat-o. “Te-ai angajat șefă de șantier”, “Dacă făceai poza urcată pe un BMW mai mergea, dar tocurile nu se potrivesc pe tractor”, “Urâtă poză”, au fost doar câteva dintre comentarii.

Concluzia este că Margherita de la Clejani trebuie să caute alte metode prin care să atragă atenția urmăritorilor ei pentru că ultima imagine pe care a postat-o nu a avut, clar, efectul scontat.

(NU RATA: MARGHERITA DE LA CLEJANI A AJUNS DE NERECUNOSCUT! FANII AU CRITICAT-O DUR)

Margherita de la Clejani, în scandal cu vecinii

Recent, Margherita de la Clejani a părăsit casa părintească, iar de ceva timp locuiește singură. Programul nocturn pe care îl are, din cauza concertelor, pare să îi deranjeze extrem de rău pe vecini, care sunt supărați și deranjați de zgomotele ce se aud din apartamentul artistei.

De altfel, nu au mai rezistat și au chemat poliția. Aceștia susțin să nu se pot odihni din cauza ei, că mereu face zgomote puternice, la ore total nepotrivite. “Atunci când vrei să te odihnești nu se  poate. Ba latră câinele, ba e gălăgie la 12 noaptea sau la 3 dimineața, avem copii care nu se odihnesc cum trebuie din această cauză, așa că am chemat Poliția”, au declarat persoanele care locuiesc în blocul artistei.