Margherita de la Clejani a “comis-o” iar și a filmat tot! A lovit un copil, apoi a început să râdă. Video

Publicat: 02/06/2020 | 17:07

Recent, Margherita de la Clejani a fost protagonista unui mare scandal. Totul a început atunci când vedeta a provocat un accident în trafic, iar polițiștii au spus că era sub influențe unor substanțe interzise.

În dimineața zilei de 23 mai, Margherita a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Explicația pe care a oferit-o tânăra a fost că a pierdut controlul volanului pentru că se concentra să își retușeze rujul.  Însă polițiștii au avut o altă variantă atunci când aparatul DrugTest a relevat faptul că Margherita se afla sub influența unor substanțe interzis. (CITEȘTE ȘI: CE MESERIE ARE, DE FAPT, MARGHERITA DE LA CLEJANI. NU A PROFESAT NICIODATĂ, CU TOATE CĂ…)

După tot acest eveniment care a stârnit vâlva, Margherita nu s-a oprit. Cântăreața a avut în continuarea o atitudine extrem de bizară și arogantă, lucru ce a scos la iveală mai multe povești din familia Clejanilor. Mai mult, deși vedeta a încercat să remedieze situația, comportamentul ei a rămas unul care lasă de dorit, mai ales prin intermediul postărilor de pe rețelele de socializare, prin care Margherita pare că vrea să sfideze orice regulă. (VEZI ȘI: MARGHERITA RĂMÂNE LA FEL! DUPĂ CE LE-A CERUT SCUZE JURNALIȘTILOR, ARE DIN NOU UN COMPORTAMENT DEVIANT: ARATĂ DEGETUL MIJLOCIU ȘI…)

Recent, vedeta a comis-o din nou. Margherita a postat pe contul personal de Instagram un video cu ocazia zilei copilului. Deși gestul s-a vrut unul drăguț, finalul nu a fost unul prea fericit. În filmare, cântăreața apare alături de un copil și dansează împreună cu acesta, pe una dintre melodiile în vogă din acest moment. Însă la finalu sincronului, Margherita o lovește peste față, pe cea mică și pare că nu îi pasă de loc.

În timpul unei piruete, haina vedetei o lovește pe fetița alături de care dansa. Însă Margherita nu pare să acorde mare atenție acestui lucru. Râde și continuă să danseze, ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Deși lovitura pe care o încasează fetița nu este unu foarte gravă, fanii se așteptau ca vedeta să îi acorde măcar puțină atenție copilului.