Margherita de la Clejani a ajuns de nerecunoscut! Fanii au criticat-o dur

Publicat: 22/12/2019 | 10:19

Margherita de la Clejani a ajuns de nerecunoscut! Fanii au criticat-o dur. 

Margherita de la Clejani și-a schimbat radical look-ul și a ajuns de nerecunoscut. La începutul lunii decembrie, tânăra a fost în S.U.A pentru a susține mai multe concerte și s-a fotografiat la Hollywood. Atunci le-a arătat fanilor, pentru prima oară, noul look pe care l-a adoptat.

Margherita de la Clejani s-a vopsit blondă, însă, mulți fani au criticat-o și spun că de fapt ar purta o perucă. Fiica Clejanilor a publicat mai multe fotografii pe contul ei de Instagram și a atras asupra sa un val de critici din partea internauților. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DIN CLEJANI A COMIS CEA MAI MARE GAFĂ. S-A POZAT PE O TROIŢĂ DEDICATĂ EROILOR DE LA REVOLUȚIE)

„Am mai văzut perucă, dar asta e groaznică se vede din toate colțurile că e perucă”, „Cât de urâtă ești…”, „Nu-mi place, arată ca o cuvertură!” sau „Ce urâtă, e mai frumoasă mama ei decât ea”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase.

Margherita de la Clejani a ajuns de nerecunoscut

Margherita, carieră înfloritoare

Margherita de la Clejani se descurcă, deja, fără ajutorul celebrilor ei părinți, Viorica și Ioniță. Taraful de la Clejani, din care și ea face parte, are un tarif de 5.000 de euro pe eveniment. Mai nou, Margherita se duce și singură la concerte și cere o sumă frumușică pentru prestația sa. Astfel, artista percepe 2.500 de euro pe eveniment. „A venit timpul să mă dezvolt ca artist şi să-mi urmez propria carieră. Am ales să merg pe acest drum pentru că îmi plac reacţiile oamenilor când cânt, îmi place să le aduc bucurie şi zâmbetul pe buze cu muzica populară şi balcanică autentică. În plus, cred că e de datoria mea să duc mai departe tradiţia familiei mele”, a mărturisit Margherita de la Clejani.