Margherita, apariție de senzație la sală! Fata Clejanilor a urcat pe banda de alergat într-un outfit ce a atras privirile tuturor

Publicat: 15/06/2021 | 22:10

Margherita de la Clejani știe să atragă atenție și nu se sfiește să o facă de fiecare dată când are ocazia. De această dată, tânăra a apărut la sală într-o ținută ce a întors privirile tuturor.

Margherita de la Clejani i-a uimit pe internauți, dar și pe cei prezenți la sala la care merge. Aceasta a părut îmbrăcată într-o ținută ce era mai degrabă potrivită pentru o zi de plajă, nicidecum pentru o serie de antrenamente. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI S-A ”CUMINȚIT”, LA UN AN DE LA ACCIDENTUL PROVOCAT ÎN CAPITALĂ)

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a urcat pe banda de alergat îmbrăcată într-o rochie albă, vaporoasă. Mai mult, rochia aleasă de Margherita a fost una destul de transparentă, iar privitorii au putut observa cu ușurință că din outfit-ul de sală al vedetei a lipsit sutienul sau bustiera.

Așadar, Margherita de la Clejani a oferit un spectacol de zile mari direct de pe banda de alergat. Chiar dacă pentru mulți ținuta Margheritei a părut o alegere total neinspirată, pentru unii a făcut deliciul zilei.

Margherita de la Clejani, spectacol în mijlocul nopții

Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a ieșit încă o dată în evidență. Vedeta a fost filmată într-o ipostază mai puțin obișnuită, în mijlocul nopții, iar imaginile au ajuns online.

Concret, Margherita apare, în filmulețul postat pe TikTok, dansând lasciv pe stradă, urcându-se pe mai multe mașini, printre care se numără și cea a lui Fulgy, fratele său, dispărut de o săptămână de pe rețelele de socializare.

Vedeta le-a transmis și un mesaj urmăritorilor săi, cu ajutorul unei manele care se aude în videoclip: „Dușmanilor stați cuminți/Nu aveți cum să mă loviți/Nu vă țin puterile/Să clintiți valorile”, se aude pe fundal.

(VEZI ȘI: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE VIORICA ȘI IONIȚĂ DE LA CLEJANI NU MAI COLABOREAZĂ PE PLAN MUZICAL CU MARGHERITA ȘI FULGY | VIDEO)

 

Sursa foto: Instagram