Marele secret al Andreei Bălan s-a aflat. Cum cine seamănă, de fapt, fetele artistei: „Ella este atașată de George…”

Publicat: 03/08/2020 | 20:57

De când s-a despărțit de George Burcea, Andreea Bălan a încercat să se focuseze cel mai tare pe creșterea celor două fetițe pe care le are cu actorul.

Potrivit unor surse din anturajul artistei, cele două fetițe ale Andreei Bălan sunt extrem de diferite când vine vorba de comportament.

„Ella, cea mare, este leită în comportament cu Andreea Bălan. Este hotărâtă, foarte organizată și când vine vorba de jucăriile ei. Își face singură ordine, nu lasă nimic la voia întâmplării. Pe de altă parte, Ella este atașată de George Burcea, a petrecut mult timp cu tatăl său pe vremea când acesta era în relații mai bune cu Andreea.

Citește și: George Burcea e la pământ! Și nu Andreea Bălan e de vină! Ce lovitură a mai primit

Cea mică, Clara, este ca George, același stil, dar micuța este atașată de Andreea Bălan, sunt nedezlipite, dorm împreună, se joacă împreună… E adevărat, Andreea Bălan a avut mai mult grijă de ea după ce a fost la un pas de moarte. Culmea, ăsta este și unul dintre motivele divorțului, Andreea nu a mai primit sprijin de la George după ce s-a născut Clara și după ce a fost în situația în care a fost, doar printr-un noroc reușind să supraviețuiască”, au povestit sursele pentru Wowbiz.ro.

Copiii au parte de „aceeași cantitate de dragoste”

Mai mult, artista are grijă ca fetițele ei să aibă parte de atenția ei în mod egal, lucru pe care, de altfel, l-a confirmat și Andreea într-unul dintre vlogurile sale.

”Chiar dacă stă cu amândouă, de multe ori face în așa fel încât să petreacă timp, ca fetele, cu câte una dintre ele. Iar dacă Clara doar cu Andreea doarme, și o mai și trezește cel puțin o dată pe noapte, Ella are rezervate după-amiezile, în care doarme cea mică, și iese la plimbare sau la cumpărături doar cu Andreea”, a mai precizat sursa citată.

Andreea Bălan regretă căsnicia

„Ea a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.

Nu rata: Andreea Bălan și Tiberiu Argint și-au oficializat relația! Ce au postat cei doi îndrăgostiți

Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, a dezvăluit sursa.