Marele fotbalist Miroslav Giuchici a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care este starea sa de sănătate

Publicat: 03/04/2020 | 17:45

Miroslav Giuchici, fostul mare fotbalist al Timișoarei a fost confirmat pozitiv la testarea cu noul coronavirus. Sportivul care în câteva zile va împlini vârsta de 66 de ani nu vrea să se interneze la spital, pentru că nu are cine să aibă grijă de familia sa, conform spuselor lui.

Nu este singurul din familia sa diagnosticat pozitiv cu COVID-19. Inițial, nora acestuia, Dana, a fost depistată cu noul coronavirus, urmând ca și fiul său să contracteze virusul de la soție, după ce a fost s-o viziteze la spital. Giuchici Jr. A rămas internat la Spitalul ”Vitor Babeș” din Timișoara.

Joi a fost testat acasă şi Giuchici senior, iar rezultatul a fost de asemenea pozitiv. Mima locuieşte în casă cu mama sa de 88 de ani şi cei doi nepoţi, Cedomir și Malena, de 9 și de 5 ani.

CITEȘTE ȘI:  IAȘI: Organizațiile neguvernamentale oferă sprijin pentru depășirea situațiilor

Miroslav Giuchici a declarat că nu vrea să plece la spital, deşi a fost testat pozitiv. El rămâne acasă pe propria răspundere.

„N-am nimic, nu mă doare nimic. Au venit să mă testeze doar pentru că au găsit-o pe noră-mea pozitiv, apoi și pe fiu-meu, Miro. Au vrut să mă ducă la spital, dar n-am cum să plec.

Nevastă-mea, Mariana, a făcut accident vascular luna trecută. Nu mișcă deloc mâna stângă și piciorul stâng. E la pat. Are nevoie de mine, nu pot s-o las singură acasă, pe ea, pe copii și pe mama, care are aproape 90 de ani. Stăm cu toții împreună, casa e mare.”, a declarat Miroslav Giuchici, pentru Gazeta Sporturilor.

CITEȘTE ȘI: BILANȚ CATASTROFIC în Marea Britanie. Specialiștii avertizează: „CURBA MORȚII”

„În spitale trebuie să meargă oamenii cu simptome, cu manifestări grave. Eu sunt, cum se spune, asimptomatic. Nu tușesc mai des ca un fumător ce sunt, am simțul gustului, nu-mi curge nasul. Și am problemele mele, acasă.”,a încheiat sportivul.