Marel Pavel, suspect de coronavirus: ”Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”

Publicat: 17/06/2020 | 20:57

Marcel Pavel este suspect de coronavirus! De câteva zile, artistul nu se simte foarte bine și a decis să facă testul pentru CODIV-19.

Marcel Pavel a filmat pentru show-ul ”Te cunosc de undeva” în ultima perioadă. Cântărețul are simptomele unei răceli, în schimb nu are febră. Marcel Pavel crede că se simte rău din cauza diferenței mari de temperatură din camera în care stau artiștii și platoul unde se filmează.

Pentru a-și proteja familia, artistul a decis să facă testul pentru coronavirus. Iar rezultatul îl va afla joi. (CITEȘTE ȘI: CE MARE S-A FĂCUT FETIȚA LUI MARCEL PAVEL. IUVENALIA IOANA COCHETEAZĂ CU BALETUL)

”Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, a declarat Marcel Pavel pentru Click.

Marcel Pavel: ”Am uitat cel mai esențial lucru: credința”!

Pandemia de coronavirus l-a afectat grav pe artist. Marcel Pavel ar fi pierdut aproximativ 15.000 de euro, din cauza anulării mai multor evenimente ce urmau să aibă loc în această perioadă. (VEZI ȘI: ADRIAN MINUNE ȘI MARCEL PAVEL, DUET ÎN CURTEA CASEI)

”Majoritatea oamenilor de pe întreaga planetă au uitat de cel mai esențial lucru: credința! Dar în schimb au propăvăduit trufia, ura, invidia, îmbogățirea rapidă, imoralitatea! Toate acestea ne-au atins și pe noi! Această «pauză» a omenirii ne aduce din nou la originile morale și existențiale”ne-a mărturisit artistul.