Mare atenție la ce spune acest medic infectat cu virusul COVID-19: ”Cazul meu a început astfel…”

Publicat: 10/04/2020 | 19:20

Care sunt principalele simptome ale începutului de coronavirus? Dezvăluirile sunt făcute chiar de către un medic al cărui test a ieșit pozitiv. (CITEȘTE ȘI: MINISTRUL SĂNĂTĂȚII, NELU TĂTARU, DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE DESPRE EPIDEMIA DE CORONAVIRUS: “URMEAZĂ 2 SĂPTĂMÂNI GRELE”)

Un cardiolog de la Spitalul Penitenciar Dej confirmat pozitiv cu noul coronavirus le transmite colegilor să fie atenți la simptome: nas înfundat, fără gust, fără miros, inapetență și, eventual, oboseală.

NU SCĂPĂM DE COVID-19 NICI LA IARNĂ. “SPER CA PÂNĂ ATUNCI SĂ AVEM MEDICAȚIA NECESARĂ!” ANUNȚUL FĂCUT DE ALEXANDRU RAFILA

Potrivit unui mesaj al medicului cardiolog, o femeie de la Spitalul Penitenciar Dej transmis colegilor, aceasta și-a făcut testul pentru coronavirus la sugestia unei prietene și a fost depistată pozitiv, fiind internată la Spitalul de Pneumologie Cluj-Napoca, conform Mediafax.

PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!

„Atenție la nas înfundat, fără gust, fără miros, inapetență și, eventual, oboseală. Cazul meu a început astfel. Soțul, de o săptămână cu tuse seacă, obstrucție nazală ca o banală viroza, de vineri fără gust, fără miros, afebril. Eu, de vineri, cu obstrucție nazală, de duminică fără gust, fără miros. Luni, ușoară oboseală și inapetență, fără febră. În exagerarea mea, marți, am cerut părerea unei prietene ATI-iste de la Infecțioase Cluj și ne-a sugerat să facem testul Covid știind că intrăm în colectivitate. Ne-a venit rezultatul că suntem pozitivi. Suntem internați la Pneumologie Cluj”, a dezvăluit medicul. (NU RATA: CERCETĂTORII DIN COREEA DE SUD SUNT ULUIȚI! 91 DE OAMENI VINDECAȚI S-AU TREZIT, DIN NOU, INFECTAȚI CU COVID-19)

El a ținut să-și liniștească pacienții pe care i-a consultat în perioada în care nu știa că este infectat: a purtat mască și mănuși!