Marco Tarzy, cel care l-a umilit pe Abi Talent, rupe tăcerea: ”Să nu mai aibă figuri!”

Publicat: 11/12/2019 | 11:46

Marco Tarzy, un cunoscut cântăreţ de muzică rap originar din Craiova, l-a pus la punct pe Abi Talent, puștiul-minune care a răvășit internetul cu melodia ”Papuci Gucci”. Totul a pornit după ce ultimul l-a amenințat în cea mai recentă melodie pe Andrei Șelaru, alias Selly, un cântăreț și vlogger român, cu care Tarzy este bun prieten. Acesta a explicat motivul pentru care l-a ”altoit” pe Abi.

Tarzy l-a reperat pe Abi Talent și, imediat, l-a luat de urechi, nu înainte de a-i arunca și o înjurătură. Vizibil speriat, Abi “Regele României” nu a avut replică și a încercat cum a putut să încheie conflictul. “Stai, frate, nu mai fi așa”, a murmurat Abi Talent. Episodul a avut loc în urmă cu doar câteva zile. (CITEȘTE ȘI: CUM L-A UMILIT TARZY PE ABI TALENT ÎN PLINĂ STRADĂ. RAPPER-UL L-A LUAT DE URECHI PE “REGELE ROMÂNIEI” ȘI… DE UNDE A PORNIT CONFLICTUL. VIDEO)

Marco Tarzy a dezvăluit motivul pentru care l-a umilit pe Abi Talent

O fetiță îl rugase pe Abi Talent să facă o fotografie cu ea, dar artistul a refuzat. De aici ar fi plecat totul. „Dacă cineva îmi face mie ce i-am făcut eu lui, îmi dau eu viaţa, dacă poate să-mi facă mie cineva. Eu am 17 ani, sunt un copil şi nu am frică de nimic. L-am luat de ureche ca să nu mai aibă figuri”, a spus Marco, pe reţelele de socializare. (NU RATA: ABI TALENT ARE DOAR 8 CLASE, DAR ÎNTOARCE BANII CU LOPATA. CE MEDIE A OBȚINUT LA ADMITEREA ÎN LICEU ȘI CARE E NUMELE LUI REAL)

Povestea de succes a tânărului Abi Talent

„Acum câteva luni am ieșit pe piața muzicală melodia «Papuci Gucci», melodie care m-a pus pe primul loc în trending, acolo unde am și rămas mult timp. Mă ascultă fel și fel de oameni, puști de generală, de liceu și golani. Îmi place asta. Talentul meu nu se referă doar la talentul muzical, eu când zic talent, zic haz, finețe, caracter. De acolo vine numele meu, «Abi talent». Am văzut cum toți youtuberii de la noi din țară au început să facă piese trap și am zis că trebuie să le arăt eu cum se face, să fiu un exemplu de urmat, «king abi»”, a povestit artistul.