Marcel Vela este în doliu. Unul dintre apropiații săi a murit, ucis de coronavirus

Publicat: 13/12/2020 | 12:07

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, fost subsecretar de stat în MAI,  avocatul Dan Stan, a murit în dimineață zilei de duminică, 13 decembrie, din cauza COVID-19.

Vestea cea tristă a fost dată chiar de ministrul de Interne, Marcel Vela: „După o lungă suferință, inima să mare, dar obosită, a cedat, la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara”.

„Sunt foarte trist și am acel sentiment de gol în suflet, pe care îl ai atunci când pierzi pe cineva drag. Un prieten, un camarad, un om special, un adevărat român și patriot ne-a părăsit și s-a ridicat la Cer! Avocatul Dan Stan, un profesionist desăvârșit, liberal și prieten vechi, un caracter deosebit, de o corectitudine rară, un OM care a fost mereu aproape de oameni și nevoile lor a plecat”, a scris pe Facebook Marcel Vela.

Revenise acasă de puțin timp

Dan Stan era în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș Severin. „El s-a întors în octombrie acasă, că să fie alături de noul președinte al CJ, cu dorința și speranța de a face din Caraș-Severin un județ mai bun. SARS COV 2, acest inamic, virus pervers și invizibil, s-a răzbunat! După o lungă suferință, inima să mare, dar obosită, a cedat în această dimineață, la ora 4:30, la spitalul de boli infecțioase din Timișoara”, a mai scris Vela.