Marcel Vela, anunț de ultimă oră despre măsurile de relaxare din 15 iunie: „Vor fi multe surprize”

Publicat: 06/06/2020 | 18:15

Toți românii speră că data de 15 iunie va fi cea în care viețile vor reveni, încet, la normalitatea de dinainte de pandemia de coronavirus. Marcel Vela a făcut un anunț de ultimă oră despre măsurile de relaxare ce urmează a fi luate în mai puțin de 10 zile. 

Marcel Vela a vorbit despre măsurile de relaxare ce se vor lua în România, începând cu data de 15 iunie. Ministrul de Interne a menționat că deși nu poate spune, pentru moment, despre ce măsuri de relaxare este vorba, acestea vor fi unele care îi vor bucura pe români.

NU RATA – PRIMA REACȚIE A LUI MARCEL VELA, DUPĂ CE DOI COPII AU OMORÂT UN CĂȚELUȘ: ”VĂ ROG SĂ-MI SCRIEȚI ÎN PRIVAT!” CUM S-A FOTOGRAFIAT MINISTRUL INTERNELOR

Măsurile de relaxare vor fi atent analizate, înainte de implementare

De asemenea, Marcel Vela a precizat că toate aceste măsuri de relaxare ce se vor lua pe data de 15 iunie vor fi atent analizate, în funcție de numărul de infectări cu COVID-19 și de evoluția epidemiei de la noi din țară.

„Pentru a treia etapă de relaxare vor fi multe surprize plăcute. Nu vreau să spun acum care din ele, pentru că nu este corect față de colegii mei cu care voi lucra.

CITEȘTE ȘI – MARCEL VELA, ÎN PERICOL SĂ ÎȘI PIARDĂ FOTOLIUL DE MINISTRU. MOȚIUNEA SIMPLĂ ÎMPOTRIVA LUI A FOST ADOPTATĂ

Cu siguranță vor fi bine primite de către populație, dar vreau să precizez că sunt în funcție și de analiza, de statistica epidemiologică, de consultarea specialiștilor în boli infecțioase.

Mă bazez pe responsabilitatea tuturor compatrioților, astfel încât să nu crească aceste cazuri de înbolnăviri, și din 15 iunie să trecem spre o normalitate cât mai dorită și apropiată de ceea ce estimăm fiecare dintre noi.

Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare” a spus Marcel Vela.