Marcel Pavel și soția lui sunt căsătoriți de 28 de ani, dar nu s-au cununat religios. Care este motivul

Publicat: 11/08/2020 | 17:12

Marcel Pavel și soția lui sunt căsătoriți de 28 de ani, dar nu s-au cununat religios. Abia, acum, artostul a dezvăluit motivul pentru care cei doi nu au ajuns în fața altarului.

Au o căsnicie trainică și formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Marcel Pavel și soția lui sunt căsătoriți de 28 de ani, se iubesc și se susțin necondiționat, însă… până acum cei doi nu au ajuns în fața altarului.

Abia acum, artistul a dezvăluit și motivul pentru care el și soța lui nu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. (CITEȘTE ȘI: CE SPUNE NELU TĂTARU DESPRE PRELUNGIREA STĂRII DE ALERTĂ: „DUPĂ ESTIMĂRILE NOASTRE AR TREBUI SĂ…”)

”Într-adevăr, nu am făcut şi cununia religioasă, a fost alegerea soției mele, pe care o respect, însă încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu, în taină, alături doar de câteva persoane foarte dragi nouă”, a mărturisit Marcel Pavel pentru VIVA!

Marcel Pavel, clipe de coșmar în spital

Marcel Pavel a fost printre primele persoane publice din România care au contactat virusul COVID-19. Deși acum este în afara oricărui pericol, cântărețul a trecut prin clipe grele, mai ales că s-a luptat și cu o dublă pneumonie.

Artistul a făcut noi dezvăluiri din timpul petrecut în salonul COVID-19 după ce a fost confirmat pozitiv. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU FIUL LUI LILI SANDU, THOMAS JAY. „MIRACOLUL NOSTRU A VRUT SĂ…”)

”Acum e ceva mai bine, relativ mai bine. Dar atunci a fost cumplit, la un pas de moarte. Nu am o stare emoțională extraordinară acum – în spital am avut-o foarte echilibrată, de neexplicat. Am avut o liniște foarte-foarte mare. Poate că acest lucru mi l-a inspirat și personalul spitalului. Am rămas cu tensiune și eu nu sunt hipertensiv”, a declarat Marcel Pavel în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...