Acasă » Trending » Marcel Pavel chiar și-a „blătuit” coronavirusul?! În 2011, a „uitat” intenționat numele Traian din imnul României, pentru a nu-i face lui Basescu campanie

Marcel Pavel chiar și-a „blătuit” coronavirusul?! În 2011, a „uitat” intenționat numele Traian din imnul României, pentru a nu-i face lui Basescu campanie

De: Daria Popa 21/06/2020 | 13:59
Marcel Pavel chiar și-a blătuit coronavirusul?! În 2011, a uitat intenționat numele Traian din imnul României, pentru a nu-i face lui Basescu campanie

Marcel Pavel a fost prima vedetă testată pozitiv cu noul coronavirus. Deși cancan.ro a avut informații clare cu privire la faptul că acesta este infectat cu COVID-19, cântărețul a refuzat să recunoască dar, ulterior, a fost nevoit să dea cărțile pe față. Mai mult, în direct la Antena 3, după ce s-a aflat că este pozitiv, Marcel Pavel a rămas tot în faza de negare, ca după numai 2 zile să-și asume faptul că este, într-adevăr, infectat cu virusul din Wuhan.

Știați că minciuna are picioare scurte, nu? Normal că știați! Probabil și Marcel Pavel a aflat acest lucru pe propria piele, după ce a negat cu vehemență că este infectat cu COVID-19.

Astfel, după ce s-a strâns cureaua în jurul informațiilor apărute în spațiul public, informații ce se referă la starea de sănătate a cântărețului, Marcel Pavel și-a asumat, într-un final, faptul că este pozitiv cu noul coronavirus.

NU RATA – ROMICĂ ȚOCIU, INFECTAT CU COVID-19 DE MARCEL PAVEL?! IMAGINEA CARE POATE DECLANȘA ISTERIA LA ANTENA 1

„Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieșit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia sa dau niste lămuriri în acest sens și să vă împărtășesc și vouă această întâmplare nenorocită prin care trec și nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceți prin ceea ce trec eu!” a scris Marcel Pavel pe contul său de Facebook, recunoscând că are COVID-19. Toate acestea, la numai 2 zile de când cancan.ro a anunțat că artistul a fost testat pozitiv, însă nu și-a asumat acest lucru.

Marcel Pavel a primit bani pentru a spune că este infectat cu COVID-19?!

Situația legată de faptul că Marcel Pavel este pozitiv cu SARS-CoV-2 nu se oprește aici, căci ies la iveală informații șocante. Mai exact, s-a zvonit recent că artistul ar fi primit bani pentru a spune că este pozitiv la noul coronavirus, toate acestea pentru a determina oamenii să rămână în case și pentru a genera o imagine credibilă în rândul celor care dau crezare tot timpul spuselor vedetelor.

După ce a spus în direct la Antena 3 că nu are coronavirus, iar după numai 2 zile a recunoscut, într-un final, că este pozitiv, oamenii au început să-și pună numeroase semne de întrebare în privința artistului și în privința veridicității informației.

CITEȘTE ȘI – MARCEL PAVEL, DECLARAȚII DE PE PATUL DE SPITAL: ”ESTE O BOALĂ CUMPLITĂ! MEDICII ÎMI SPUN SĂ AM RĂBDARE”

În mediul online, Marcel Pavel a fost acuzat și pus la zid de internauții care i-au spus că totul este o strategie de marketing și că ar fi primit bani să spună că suferă de coronavirus, pentru a speria oamenii și pentru a-i face să rămână în case. Atacat în mod repetat, Marcel Pavel a reacționat și a postat un mesaj tranșant pe contul lui de Facebook. Dar…știți și voi: cine se scuză, se acuză!

„Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptămâni…!

Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!”, a scris Marcel Pavel, ieri.

Marcel Pavel „a uitat” intenționat un vers din imn, pentru a nu-i face campanie lui Traian Băsescu

Reluăm partea cu „nu o să fiu niciodată implicat politic” pentru a aduce în lumină un episod cu temă politică, al cărui punct culminant îl reprezintă…o campanie electorală! Totul a avut loc în anul 2011, pe Arena Națională, la meciul România-Franța. Înainte de începerea partidei, Marcel Pavel a intonat imnul național al României fără un vers…epic! „Triumfător în lupte, un nume de Traian” este versul pe care, la prima vedere, cântărețul l-a uitat.

Ulterior s-a aflat că „uitarea” a fost, de fapt, intenționată. De ce? Ei bine, din cauza campaniei electorale de la vremea respectivă. Se pare că Marcel Pavel a uitat intenționat acest vers ce conținea numele „Traian”, pentru a nu-i face campanie electorală lui Traian Băsescu, nota presa, în acel moment.

De parcă nu ar fi fost suficient, întreaga poveste mai conține un detaliu interesant: faptul că Marcel Pavel a primit bani de la PSD, după cum mai spuneau jurnaliștii, la vremea respectivă. Tocmai de aceea nu este exclusă ipoteza ca Marcel Pavel să fi luat și acum bani, dar de la stat, pentru a minți în legătură cu infectarea cu noul coronavirus.

VEZI ȘI – DUPĂ CE A MINȚIT CĂ NU ARE CORONAVIRUS, MARCEL PAVEL RECUNOAȘTE: „AM FOST TESTAT POZITIV”. MAESTRUL CRISTOIU ȘI COZMIN GUȘĂ AU PRELUAT MINCIUNA

În 2011, atunci când a făcut praf imnul pe Arena Națională, Marcel Pavel a explicat că a fost alegerea lui să îl cânte astfel, iar oficialii FRF au fost de acord cu acest lucru, însă Primăria Capitalei l-a amendat pe cântăreț pentru modificările aduse imnului României. De amendă nu au scăpat nici cei de la FRF, care au primit și ei sancțiune.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și superbă, el e divorțat și are doi copii aproape majori
Diferența mare de vârstă dintre fiul lui Țiriac și Sorana Cîrstea! Ea e tânără și...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Noua ordine mondială. Ungurii se pregătesc. Ce plan are Viktor Orban
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...