Marcel Pavel a făcut publice rezultatele testelor pentru coronavirus. Ce scrie în hârtii. FOTO

Publicat: 22/06/2020 | 08:57

Marcel Pavel a negat, în primă fază, că este infectat cu coronavirus, însă, în cele din urmă, s-a văzut nevoit să recunoască adevărul, acela că a fost testat pozitiv. Mai mult, a făcut publice și rezultatele analizelor care confirmă că a contractat COVID-19.

VEZI AICI: ROMICĂ ȚOCIU, INFECTAT CU COVID-19 DE MARCEL PAVEL?! IMAGINEA CARE POATE DECLANȘA ISTERIA LA ANTENA 1

În mediul online, Marcel Pavel a fost acuzat că ar fi fost plătit pentru a anunța că este infectat cu coronavirus. Sătul de situație și pentru a nu-și pierde și mai mult credibilitatea, artistul a prezentat hârtiile care atestă faptul că este bolnav.

La Antena 3, Marcel Pavel a prezentat rezultatele celor două teste pentru coronavirus pe care le-a efectuat și că confirmă că este infectat cu COVID-19.

Marcel Pavel
Marcel Pavel, infectat cu coronavirus

Marcel Pavel, pus la zid în mediul online. “Cât să fii de câine să…”

În ultimele zile, lui Marcel Pavel i s-a reproșat că totul este o strategie de marketing și că ar fi primit bani să spună că suferă de coronavirus, pentru a speria oamenii și pentru a-i face să rămână în case. Atacat în mod repetat, Marcel Pavel a reacționat și a postat un mesaj tranșant pe contul lui de Facebook.

NU RATA: MARCEL PAVEL, DECLARAȚII DE PE PATUL DE SPITAL: ”ESTE O BOALĂ CUMPLITĂ! MEDICII ÎMI SPUN SĂ AM RĂBDARE”

Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit ca să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptămâni…!

Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie! Fraților, eu sunt o persoană cu coloană vertebrală, dreaptă, nu am fost, nu sunt și nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar!”, a scris sâmbătă Marcel Pavel.