Maradona nu se poate odihni în pace! Şase copii, presupuși ilegitimi, au obligat instanţa din Argentina să interzică incinerarea starului

Publicat: 17/12/2020 | 11:43

O instanță din Argentina a decis că trupul neînsuflețit al lui Diego Armando Maradona trebuie conservat pentru prelevarea de probe AND, după ce șase copii au venit, după moartea fostului fotbalist, să spună autorităților că El Pibe d’Oro este tatăl lor biologic.

Chiar dacă avocaţii starului argentinian au anunţat existenţa unor probe de ADN, un tribunal a impus ca fostul jucător să nu poată fi incinerat la o dată ulterioară.

Cinci copii au fost deja recunoscuţi de Maradona, patru în Argentina şi unul în Italia, pe când juca la Napoli, iar alţi şase aşteaptă o decizie în tribunale pentru stabilirea paternităţii pentru a putea participa în complexul proces de moştenire a bunurilor fostului mijlocaş.

Unul dintre cei şase copii, Magali Gil, 25 ani, a spus că a aflat acum doi ani că idolul argentinian a fost tatăl ei biologic şi a solicitat un eşantion ADN pentru confirmarea paternităţii, anunţă Agerpres.

O parte din familia lui Diego Maradona

Moartea lui Maradona

Diego Armando Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la ora locală 12:00, ora 17:00 în România. Fostul fotbalist a murit în somn, în urma unui stop cardiorespirator.

Avocatul lui Maradona a publicat un comunicat pe rețelele de socializare, în care vorbește despre o neglijență a personalului medical și despre timpul lung de așteptarea până la sosirea ambulanței, anunțând că va cere investigații suplimentare.

„Este inexplicabil că, timp de 12 ore, prietenul meu nu a avut parte de atenția și controlul personalului medical. Ambulanței i-a luat mai mult de jumătate de o oră să ajungă.

Acest lucru nu trebuie trecut cu vederea și voi cere ca aceste consecințe să fie investigate până la capăt. După cum mi-a spus Diego: ‘Tu ești soldatul meu, acționează fără milă”, a scris Morla.