Mara Bănică şi Serghei Mizil, glume sinistre după ce sicriul lui Costin Mărculescu a fost coborât în groapă! Imaginile care nu s-au difuzat la TV

Publicat: 13/06/2020 | 15:17

“Nicio înmormântare fără râs” – este o expresie foarte veche, care s-a adeverit astăzi, 13 iunie, în ziua în care Costin Mărculescu a fost condus pe ultimul drum. Mara Bănică şi Serghei Mizil au făcut glume sinistre după ce sicriul actorului a fost coborât în groapă. Paparazzii Cancan.ro au filmat imaginile care nu s-au difuzat la TV și puteți să le vizionați în clipul de mai jos.

Citește și: Tatăl lui Costin Mărculescu a avut nevoie de un scaun în timpul ceremoniei de înmormântare. Imagini sfâșietoare, surprinse în exclusivitate | VIDEO

Mara Bănică şi Serghei Mizil, glume sinistre după ce sicriul lui Costin Mărculescu a fost coborât în groapă

Potrivit rânduielilor bisericești, după oficierea slujbei de înmormântare și binecuvantarea ofrandelor de mâncare și băutura, cei prezenți sunt datori să mânânce cu cuviință și cu rugăciune în gând pentru cel decedat. În plus, nu se vorbește fără rost, nu se fac glume, nu se râde. În loc de: “Noroc!” sau altă urare, atunci când se gustă din pahar, se zice: “Dumnezeu să-l/s-o odihnească în pace”, iar când se primește un vas, îmbrăcăminte etc. de pomană, nu se spune: “Mulțumesc”, ci: “Dumnezeu să primească!”.

După cum puteți vedea pe filmarea de mai jos, la minutul 17:00, Mara Bănică face o glumă în timp ce împarte colivă celor aflați lângă mormântul lui Costin Mărculescu, al cărui sicriu fusese deja depus în locul în care își va dormi somnul de veci.

“Serghei, cu ciocolată sau…?”, a spus jurnalista în timp ce și-a îndreptat privirea spre controversatul afacerist de 66 de ani, care izbucnește în râs, spre uimirea celor aflați în cimitir. Ulterior, mara Bănică îi mai mărturisește: “Când o fi (n.r.: la înmormântarea lui Serghei Niculescu-Mizil)… tot eu voi fi acolo. Și la cădelniță…”.

Descoperă și: Serghei Mizil, apariţie inedită la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Ce mesaj avea scris pe tricou

Omul de afaceri a făcut și el o glumă la adresa vedetei care s-a ocupat de înmomântarea lui Costin Mărculescu împreună cu alte câteva persoane.

“Ai luat bani să plângi?”, a întrebat-o Serghei Mizil pe Mara Bănică.

Nu rata: Reputatul Gheorghe Turda a cântat pentru Costin Mărculescu. Oamenii l-au ascultat înmărmuriți | VIDEO

 

Costin Mărculescu este înmormântat ACUM https://bit.ly/2zwNST2Ce au văzut oamenii când s-au apropiat de crucea sa :O https://bit.ly/2XXr1tk

Publicată de Cancan.ro pe Sâmbătă, 13 iunie 2020

Descoperă și: Ultima dorință a lui Costin Mărculescu va fi îndeplinită de Mara Bănică! Gestul emoționant pregătit de jurnalista de la Antena 1: “La 40 de zile, am să…”

Cauza morții lui Costin Mărculescu

Conform raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut. Actorul a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur în noaptea de miercuri spre joi, respectiv, 10 spre 11 iunie. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

“Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi, fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera, ca să spun aşa. Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie, urma să publice o carte, «Bombă cu fitil aprins» şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o prietenă de-ale lui Costin Mărculescu pentru Știrile Pro TV.

Află și: Cu cine şi-a făcut apariţia Luis Lazarus la înmormântarea lui Costin Mărculescu. Mesajul emoţionant: “Prea devreme, Costine”

Costin Mărculescu – biografie

Costin Mărculescu s-a născut pe 29 iunie 1969 în Craiova. Iar la vârsta de 15 ani, respectiv în 1984, el a debutat în televiziune în două piese TV: “Misiune specială” și “Ecaterina Teodoroiu”, iar în Cinematografie în 1985, în filmul regizoarei Cristiana Nicolae “Al patrulea gard lângă debarcader”, potrivit cinemagia.ro.

Nu rata: Adriana Bahmuțeanu, mărturii tulburătoare la căpătâiul lui Costin Mărculescu: “Tot timpul vorbea despre…”

În 1986, actorul a jucat în “Liceenii”, alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu. Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993. A fost invitat în emisiuni de divertisment în calitate de actor sau cântăreț și a scos șapte videoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

De-a lungul timpului, regretatul artist a colaborat cu mai multe Teatre, susținând peste 2.000 de spectacole în țară și în străinătate și a jucat alături de Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc. În plus, el apus bazele la 30 Mai 1999 Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele Costin Mărculescu.