Mara Bănică și Pepe, distruși la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Publicat: 13/06/2020 | 12:13

E doliu în showbiz! Costin Mărculescu este condus pe ultimul drum, după o fulgerătoare moarte la doar 51 de ani, în noaptea de miercuri spre joi. La ceremonia de înhunare participă spuma mondenului românesc, între care Mara Bănică și Pepe, doi dintre cei mai buni prieteni ai ceelui care a fost Costin Mărculescu.

CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ, DEVASTATĂ DE DURERE! A AJUNS LA BISERICĂ, LA CĂPĂTÂIUL LUI COSTIN MĂRCULESCU

La capela bisericii ”Sfântul Gheorghe cel Nou” au apărut cei doi, trasfigurați de durere. Aproape nu au avut cuvinte să se întrețină cu ceilalți fosți prieteni ai lui Mărculescu, ajunși și ei acolo. Mara și Pepe au discutat, totuși, cu Marius Elisei, soțul Oanei Roman, probabil ceva legat de organizarea evenimentului. Mara Bănică a avut, însă, o apariție puțin bizară pentru o înmormântare, fiind machiată excesiv. Dar, probabil, este ritualul zilnic al vedetei, iar la despărțirea de cel care i-a fost un adevărat prieten a vrut să arate impecabil. Așa cum Mărculescu a cunoscut-o.

Mara Bănică și Pepe, distruși la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Mara Bănică și Pepe, distruși la înmormântarea lui Costin Mărculescu

Cea mai bună prietenă a celui care a trecut în neființă, Mara Bănică, transmitea un mesaj sfâșietor, după ce a aflat cumplita veste. „Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Anunțul morții actorului Costin Mărculescu a fost făcut în timpul emisiunii lui Dan Capatos, la „Extra Night Show”, de pe Antena1. „Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor, iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a spus Horațiu Tudor, reporter al emisiunii lui Capatos.

Pompierii care au ajuns la locuința sa în urma apelului la 112 au spart ușa și au găsit trupul neînsuflețit al lui Cosmin Mărculescu. Se afla în stare de putrefacție, decesul survenind, din primele informații, în urma cu mai multe zile.