Mara Bănică s-a reprofilat! Ce afacere și-a deschis vedeta. Lenjeriile de pat, noua pasiune a jurnalistei

Publicat: 03/03/2021 | 19:16

Mara Bănică este o prezență consecventă pe micile ecrane, jurnalista s-a remarcat prin stilul tranșant prin care dezbate orice problemă și își spune părerile. După o carieră lungă în jurnalism, aceasta a decis să schimbe puțin domeniul și a intrat în afaceri.

De-a lungul timpului Mara Bănică s-a dedicat profesiei și nu s-a dat în lături de la nimic. Jurnalista a debutat ca reporter, a fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afghanistan, Kosovo și a abordat subiecte sensibile, iar de câțiva ani este o prezență constantă în emisiunile mondene. Însă a venit vremea unei schimbări, iar vedeta pare că și-a găsit o nouă pasiune.

Recent, Mara Bănică și-a deschis o afacere, iar lenjeriile de pat sunt noua pasiune a vedetei. Jurnalista s-a pus pe treabă și este gata să ofere clienților așternuturi de o calitate superioară, la un preț accesibil. (CITEȘTE ȘI: MARA BĂNICĂ, DIAGNOSTIC DELICAT DUPĂ CE A MERS LA MEDICUL OFTALMOLOG: “VINE O VREME CÂND TE POCNEȘTE VIAȚA FIX ÎN OCHI”)

Lenjeriile de pat, noua pasiune a jurnalistei

Și de data aceasta Mara Bănică a dat tot ce a avut mai bun. Jurnalista s-a interesat, a cercetat și a vrut să ofere clienților un produs de lux. Se pare că lenjeriile de pat create de aceasta au o calitatea superioară a materialelor și sunt furnizate de una din cele mai cunoscute fabrici din lume. (VEZI ȘI: MARA BĂNICĂ ESTE ÎN CULMEA FERICIRII. FAMILIA EI A DEVENIT MAI MARE! ANUNȚUL A FOST FĂCUT CHIAR DE JURNALISTĂ. FOTO)

Mai mult, prima colecție a vedetei este inspirată din celebrul serial „La casa de papel”, iar lenjeriile de pat diferă în funcție de personajele serialului. Colegii de breaslă ai jurnalistei au fost printre primii care s-au bucurat de noile lenjerii de pat. Mirela Vaida s-a arătat extrem de mulțumită de produse și le-a recomandat tuturor.