Mara Bănică s-a cununat religios. Ce ținută a ales să poarte în ziua cea mare. FOTO

Publicat: 12/06/2021 | 19:37

Este o zi mare pentru Mara Bănică! Celebra jurnalistă s-a cununat religios cu iubitul ei și a avut parte de emoții pe măsura evenimentului. Dacă toate miresele vor să fie clasice în ziua nunții, Mara a ales o ținută inedită și specială.

Mara Bănică a spus cel mai important „da” din viața ei! Jurnalista s-a căsătorit religios cu iubitul ei, astăzi, iar marele eveniment a fost încărcat cu emoții, dar și cu voie bună.

Pe contul ei de Instagram, Mara Bănică le-a arătat fanilor săi cum a ales să se îmbrace în ziua cea mare! Dacă miresele optează pentru rochii albe, cât mai pompoase și sofisticate, Mara Bănică a ales o rochiță simplă, nici lungă dar nici scurtă, de culoarea untului și cu câteva inserții aurii, mâneci scurte și bufante și voal.

Părul l-a purtat lejer, pe spate, iar machiajul a fost unul simplu. Buchetul Marei Bănică a fost și el la fel de simplu, jurnalista alegând câteva flori colorate de vară, care se potriveau perfect cu nuanța rochiei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mara Banica (@marabanica)

Mara Bănică își dorește să devină mamă din nou

Acum ceva timp, Mara Bănică a vorbit despre faptul că își dorește mult să devină iarăși mamă. Vedeta vrea să aducă pe lume tot un băiat, căci nu se vede mamă de fată.

„Eu îmi doresc foarte mult un copil şi îmi doresc o familie în adevăratul sens al cuvântului.  Deci mi-aş dori să ştiu că îmi găsesc, în sfârşit pe cineva, cu care să stau aşa până mor eu sau moare el. Cred că un băiat mi-aș mai dori. Nu mă văd mamă de fată, deloc, deloc. Îngrijorarea nu are legătură cu câţi copii ai. Dacă eşti mamă, eşti cu normă întreagă pentru fiecare dintre ei.  Dar cred că n-aş mai face aceleaşi greşeli, în ceea ce priveşte nebunia aia de cumpărături. Deci n-aş mai lua decât 6 bodyuri, pentru primele 3 luni şi pamperşi şi nu ştiu, sterilizator de biberoane,de exemplu.  Dacă un bărbat vrea să fie tatăl copilului meu ar trebui să aibă umor, să fie copt. Să fie un bărbat copt asta clar.  Nu ştiu, în jur de 40 de ani. Să aibă foarte mult umor. Să aibă o profesie, să-şi câştige banii şi cam atât. Să fie un om bun”, a spus Mara Bănică, acum ceva timp.