Mara Bănică, reacție dură după ce Viorel a spus că-i taie mâinile Vulpiței din Vaslui: ”Ești puturos și manipulator!”

Publicat: 06/03/2020 | 07:26

Continuă telenovela Vulpiței din Vaslui, iar în scenariu a ”pătruns” și Mara Bănică. Vedeta a luat atitudine după ce Viorel, soțul Vulpiței, a spus că îi va ”tăia” mâinile partenerei de viață pentru că aceasta și-a făcut un tatuaj fără să-i ceară acordul. 

Supărat pe Vulpiță și ”atins” în orgoliul masculin, Viorel Stegaru a amenințat-o pe tânără că îi va ”tăia” mâinile pentru a nu mai vedea tatuajul care l-a enervat la culme. Iar Mara Bănică cu a gustat amenințarea bărbatului, așa că a sfătuit-o pe Vulpiță se ceară ordin de restricție. Mai mult, vedeta l-a etichetat pe Viorel drept ”puturos și manipulator”.

„Veronica, eu ție vreau să-ți spun doar o singur lucru. Mie personal, dacă mi-ar spune bărbatul meu că îmi taie mâinile, eu în secunda doi mi-aș lua ordin de restricție. Viorele, pe lângă faptul că ești puturos, ești și manipulator. Până aici! Mai lasă vrăjeala asta, că nu vreau să-mi spui nimic”, i-a spus Mara Bănică lui Viorel.

Mara Bănică i-a dat o replică dură lui Viorel Steagu după ce acesta a amenințat că îi va tăia mâinile Vulpiței

”Ești obraznic și te bagi în seamă cu toată lumea”

Dar Mara Bănică nu s-a oprit aici. Pornind de la faptul că nu tolerează violența împotriva femeilor, Mara Bănică și-a continuat atacul devastator la adreasa lui Viorel și i-a transmis acestuia că și-a ”depășit condiția” și există riscul să îl apuce vreo ”demențeală”, astfel încât chiar să-și pună în practică amenințarea.

„Ai țipat la fiica doamnei psiholog. Pentru că ești obraznic și te bagi în seamă cu toată lumea și ți-am spus că nu-ți permit să vorbești așa ceva. Tu te bagi în seamă cu toată lumea. Ți-ai depășit condiția. Viorele, continui: ești un puturos! Asta ți-am tot spus de două zile. Dar tu să amenți o femeie că îi tai mâinile… Fata asta, dacă vrea și o duce capul, poate să meargă la Poliție și să ceară un ordin de restricție. Pentru că noi n-avem de unde să știm că pe time nu te apucă vreo demențeală într-o seară și chiar îi tai mâinile. Tu înțelegi cât este de grav? Eu nu tolerez violența și niciuna dintre noi nu cred că tolerează amenințările față de o femeie”, i-a mai transmis Mara Bănică lui Viorel Stegaru.