Mara Bănică, prima reacție după ce s-a spus că e însărcinată pentru a doua oară! Felicitările au copleșit-o

Publicat: 12/12/2019 | 15:51

Mara Bănică a reacționat după ce s-a spus că e însărcinată pentru a doua oară. La scurt timp după ce fanii au citit mesajele, aceștia au copleșit-o cu felicitările. Cunoscuta jurnalistă are un băiat dintr-o relație anterioară; Dima are nouă ani.

Mara Bănică, prima reacție după ce s-a spus că e însărcinată pentru a doua oară

În Ajun de Moș Nicolae, Mara Bănică a creat isterie în rândul susținătorilor săi, după ce a făcut publică o poză în care stă lângă un brad împodobit, iar salopeta pe care o purta este suspect de largă… Deși a fost întrebată dacă este însărcinată, ea nu a răspuns imediat. Ulterior, jurnalista i-aspus unei fane: “Florina, să zicem că e salopeta foarte largă :)”., după cum puteți vedea în imaginea de mai jos. După acest comentariu, internauții s-au împărțit în două tabere: unii cred că vedeta de la Antena 1 este, de fapt, însărcinată, alții sunt de părere că burtica suspectă este din cauza salopetei care pare mai mare.

Astfel că mesajele pe contul de socializare al jurnalistei variază… “Mara Banica, OMG… ești!!????????????”, “După mâini și burtică, e moșul cu ochi anul ăsta”, “Mara, ce bine îți stă cu burtica!! Sănătate maximă!” sunt trei dintre comentariile internauților.

Mara Bănică a răspuns uneia dintre numeroasele fane care au întrebat-o dacă este gravidă © Facebook
Mara Bănică a răspuns uneia dintre numeroasele fane care au întrebat-o dacă este gravidă © Facebook

Luna trecută, jurnalista a pus capăt coșmarului prin care a trecut din cauza unui individ care o hărțuia de multă vreme.

Citește și: Mara Bănică, primele declarații despre bărbatul care a terorizat-o: “Dacă nu îi dădeam bani, îmi scotea mațele”. Cum se numește agresorul