Mara Bănică, prima reacție după ce s-a spus că a murit. Jurnalista tună și fulgeră: “Strigător la cer! Îl anunț pe inconștientul care a promovat știrea că…”

Publicat: 28/04/2020 | 12:06

Mara Bănică a luat, pe bună dreptate, foc, după ce o publicație i-a anunțat, zilele trecute, decesul. Jurnalista a reacționat dur pe rețelele sociale, fiind de părere că s-a ajuns prea departe și că este inadmisibil să arunci o astfel de informație în condițiile în care are, la rândul ei, o familie.

VEZI AICI: MARA BĂNICĂ A MERS DE URGENȚĂ LA SPITAL! CARE ESTE MOTIVUL PENTRU CARE A AJUNS ACOLO

Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul ‘Mara Bănică a murit’, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer”, a scris Mara Bănică.

CITEȘTE ȘI: „MAMA NINA A MURIT”. DURERE URIAȘĂ PENTRU MARA BĂNICĂ

“Eu și familia am depus plângeri penale!”

Cunoscuta jurnalista a mai anunțat că autorul știrii care i-a anunțat moartea va fi dată în judecată, lucru pe care îl regretă, în special pentru că este vorba de un coleg de breaslă.

VEZI AICI: MARA BĂNICĂ A FĂCUT ANUNȚUL TRIST CHIAR ÎNAINTE DE REVELION! DIAGNOSTIC CRUNT: CANCER

Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale. Acum ani de zile mi-am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”, a mai scris Mara Bănică.