Mara Bănică, devastată de durere! A ajuns la biserică, la căpătâiul lui Costin Mărculescu

Publicat: 11/06/2020 | 13:39

În urmă cu doar câteva momente, Mara Bănică a ajuns la biserica în care a fost depus trupul fără viață al lui Costin Mărculescu. Jurnalista se numără printre cei mai buni prieteni ai regretatului actor, așa că nu avea cum să lipsească de la căpătâiul acestuia. 

Mara Bănică se numără printre primele persoane care au ajuns la Biserica Voievodală Sfântul Gheorghe Nou, acolo unde a fost depus trupul fără viață al lui Costin Mărculescu. Jurnalista a fost una dintre cele mai bune prietene ale regretatului artist, iar azi a venit pentru a-l plânge și pentru a-i aduce un ultim omagiu.

NU RATA – LEGIȘTII AU ANUNȚAT: CARE A FOST CAUZA MORȚII LUI COSTIN MĂRCULESCU

Îmbrăcată în haine de doliu, nemachiată și devastată de durere, Mara Bănică de-abia și-a putut ține în frâu suferința și lacrimile, căci relația dintre ea și Costin Mărculescu era una extrem de apropiată.

Mara Bănică, la căpătâiul lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu își dorea ca Mara Bănică și Pepe să-i organizeze ceremonia funerară

Costin Mărculescu s-a stins din viață cu numai câteva zile înainte de a împlini vârsta de 51 de ani. Actorul din Liceenii se pare că suferea de o boală destul de gravă, despre care doar apropiații știau. Nu de puține ori, Costin Mărculescu s-a gândit la moarte, așa că una dintre dorințele acestuia era aceea ca Mara Bănică și Pepe, bunii lui prieteni, să-i organizeze ceremonia funerară.

Despre moartea lui Costin Mărculescu, Mara Bănică a declarat, la Xtra Night Show că este de părere că ar fi survenit în urma unui infarct.

„Eu sunt extraordinar de șocată. Am vorbit cu el în pandemie, cu el și cu mai mulți prieteni. Era cum îl știi tu în ultima vreme, rău îl știam cu toții că na, nu era foarte bine. Nu știu, cred și bănuiesc că a făcut infarct”,a spus Mara Bănică la XNS.

CITEȘTE ȘI – MESAJUL CUTREMURĂTOR TRIMIS DE LAURETTE, DUPĂ MOARTEA LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”AM LUAT NOTA 10 DE LA TINE …”

În urmă cu câțiva ani,Mara a declarat că, în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui Costin Mărculescu, acesta va lăsa două numere de telefon, al ei și al lui Pepe, pentru ca cei doi să se poată ocupa de ceremonia funerară.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmplă ceva. Când s-a făcut bine, eu am stat pe toată perioada cu el acolo, și i-am zis, săracul: «mă, dar tu ai înnebunit? Cum să lași numerele astea să le scrii?» și a zis că: «nu, domnule, că dacă pățeam ceva să mă înmormântați voi«. (…)

El are un tată foarte, foarte în vârstă, din ce știu eu și o soră. O să vedem de mâine încolo ce… (…) Va trebui înmormântat cumva și va trebui să vorbim cu familia să vedem de ce au nevoie. Eu sunt șocată efectiv”, a mai spus Mara Bănică în emisiunea de la Antena 1.