”Manualul” celor mai haioase urări de An Nou

Publicat: 30/12/2019 | 23:25

Nu tremura de teamă că de Anul Nou te vei face de râs în fața apropiaților pentru că nu ai imaginație! Este vorba de urările aferente la trecerea dintre ani, care se doresc a fi… haioase. De regulă! Dacă inspirația îți joacă feste, CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, îți sare în ajutor! Iată câteva dintre cele mai frumoase mesaje și urări de Anul Nou.

1. Trăieşte un adevărat pastel de iarnă, cu valuri de ninsoare. Ascultă-ţi vocea sufletului, alungă frigul din el, fii deasupra liniştei creată de dansul fulgilor de nea. Sărbători fericite şi un An Nou de poveste!

2. Fie ca anul care vine să însemne pentru tine o nouă treaptă pe care o urci. Îţi doresc o viaţă împlinită şi fericită! La mulţi ani!

3. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneşte la drum cu încredere!

4. Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumină în gând şi veselia de altă dată!

5. Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban după ban!

6. Eu îţi doresc de Anul Nou doar sentimente drept cadou! La mulţi ani!

7. Deschide-ţi inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îţi pătrundă în suflet, păşeşte cu speranţă şi încredere şi nu uita că cineva se va gândi în miez de noapte la tine şi îţi va dori toată fericirea din lume!

8. Tată bun, mamă iubită, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arăt cât vă iubesc. Vă doresc întâi de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani!

9. Aho, aho, prieten bun, care stai pe site acum, ia opreşte-te din scris şi ascultă ce-am de zis. N-am venit să te stresez, am intrat să îţi urez: La mulţi ani şi fericire, casa plină de iubire, punga plină de mulţi bani, să trăiești şi la mulţi ani!

10. Îţi doresc ca în anul 2020 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de persoana pe care o iubeşti! Îţi urez un An Nou plin de fericire şi linişte sufletească! La Mulţi Ani!

11. Căţeluş cu părul creţ, să ai jeep-ul în coteţ şi o vilă cu piscină, pe Madonna ca vecină. O lopată pentru bani, la anul şi La Mulţi Ani!

12. La mulţi ani cu sănătate, Domnul să vă dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

13. Din gama fulgilor ce cad şi din a lor sclipire, eu vă doresc tot cei mai drag, mulţi ani şi fericire! La mulţi ani!

14. Fie ca iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

15. Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu apropiaţii. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

16. Noul an să vă fie presărat cu realizări remarcabile, împliniri, fericire şi nu în ultimul rând sănătate!

17. Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou aşa cum ai visat!

18, Fie ca bucuriile şi gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Un An Nou excepţional!

19. Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în braţele-i pline de căldură, iar norocul să te urmeze oriunde… Anul ce vine să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La Mulţi Ani!

20. Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La mulţi ani!