Manelistul Denis Petcu vorbește despre scandalul momentului! ”Nu este prima dată când croatul o bate pe Daniela Crudu”

Publicat: 11/02/2020 | 13:45

Manelistul Denis Petcu a vorbit deschis pe canalul său de YouTube despre cazul alarmant al Danielei Crudu. Artistul nu înțelege cum femeile pot sta lângă bărbați violenți și face apel către toate tinerele maltratate de iubiți.

”Deci nu pot să înțeleg ce fel de om a fost omul ăsta s-o lovească pe fetița asta în halul ăsta! Din punctul meu de vedere, ăsta nu e bărbat, este nimic!”

În vlog, bărbatul spune că agresorul nu are nicio scuză și că nu înțelege cum autoritățile nu iau măsuri exacte, să creeze o lege tranșantă în privința violenței domestice.

”Eu mă gândesc bine că nu a fost prima oară când omul a bătut-o. Probabil a mai bătut-o până acum, dar nu a bătut-o atât de grav ca de data asta. Băi fetelor, dacă sunteți bătute sau jignite de iubiții voștri, nu mai stați cu ei, plecați de acolo. Daniela Crudu, dacă nu era mai tare și el o lovea cu aceeași sălbăticie, probabil femeia asta putea să moară, să facă comoție cerebrală. Să se întâmple ceva cu ea și să moară. Drept dovadă, are nasul rupt, trebuie să se opereze, vă imaginați ce a fost asupra ei”, spune Denis.

Cântărețul este de părere că Daniela Crudu ar trebui să facă plângere împotriva croatului care a bătut-o cu bestialitate.

”Sper ca autoritățile române să-și facă datoria și să nu lase cazul ăsta așa. Iar Daniela Crudu să depună plângere împotriva lui și să urmeze toate demersurile să nu-l lase pe omul ăsta așa. Poate ei doi n-or să mai fie împreună, dar cineva va fi cu el și o să-i facă și ei ce i-a făcut Danielei și poate mult mai rău” a povestit manelistul Denis Petcu pe vlogul său.