Maneliștii au făcut pasul înapoi, de frica interlopilor! Salam a pierdut 100.000 de euro

Publicat: 13/12/2020 | 13:31

Maneliștii care ar fi fost deposedați de anumite sume de către unul dintre clanurile din Capitală au renunțat la bani! Aceștia ar fi refuzat să-i ceară înapoi de la agresorii care i-au șantajat și, apoi, tâlhărit.  Florin Salam ar avea de recuperat nu mai puțin de 100.000 de euro.

Maneliștii care s-au plâns că mai mulți membri ai clanului Duduianu i-au tâlhărit și șantajat bat în retragere. Florin Salam, Leo de la Kuweit, Marinică Nămol sau Marius Babanu nu s-au grăbit să se constituie în părți civile, astfel încât să-și poată recupera eventualele prejudicii în dosarul în care Denom, Aramis sau Anaser Duduianu sunt inculpați. Ei au avut la dispoziție aproape trei săptămâni pentru a face acest lucru, însă termenul a expirat. Singurul care se va judeca și în civil cu Duduienii este Florian Dumitru Cristian, zis Bujilă, un personaj care se află de ani buni în anturajul maneliștilor și asigură sunetul la concerte, scrie wowbiz.ro.

Maneliștii au făcut pasul înapoi, de frica interlopilor! Salam a pierdut 100.000 de euro

Florin Salam a declarat că a fost prejudiciat de cel puțin 100.000 euro pentru că era obligat să cânte gratis pe la diverse petreceri. Era amenințat că va fi bătut sau chiar mutilate, dacă refuza. ”Cred că au fost cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000-150.000 euro”, le-a povestit Florin Salam procurorilor. (NU RATA: FLORIN SALAM, „RECITAL” PRINTRE RAFTURI, LA CUMPĂRĂTURI. CUM AU REACȚIONAT CEI CARE L-AU RECUNOSCUT, DEȘI AVEA MASCĂ)

Procesul nu a început încă, însă el a intrat deja pe rolul Judecătoriei Sectorului 1. Toți inculpații se află în arest preventiv, cu excepția câtorva care au dispărut brusc atunci când au văzut că se îngroașă gluma.