Mandat prelungit. Incendiatorul iubitului Oanei Radu mai stă 30 de zile după gratii

Publicat: 11/12/2019 | 10:33

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au prelungit mandatul de arestare emis pe numele bărbatului de 32 de ani, acuzat că, pe 13 august, a aruncat cu un coctail Molotov asupra craioveanului Alin Suflea. Acesta a fost iubitul artistei Oana Radu. Victima a decedat la spitalul Floreasca, la trei săptămâni după internare.

În după-amiaza zilei de 13 august, pompierii doljeni erau solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un bloc de pe strada Virgil Madgearu din Craiova. La spital au fost transportate două persoane care au suferit arsuri. Una dintre victime a fost craioveanul Alin Suflea, care a fost rănit grav. Craioveanul a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. În tot timpul acesta a avut nevoie de sânge.

“Iubitul meu are nevoie de sânge ! Vă rog din inimă, oriunde în ţară, indiferent de grupa sanguină, donaţi va rog pentru Suflea Mihai Alin! Dacă sunteţi din Bucureşti, mâine după ora 10:00 vă aştept la Spitalul de Urgenţă Floreasca! Vă mulţumesc din inimă!”, a fost mesajul cântăreței.

După 3 săptămâni a decedat

După decesul lui Alin Suflea, inculpatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. Inculpatul nu a fost deferit justiţiei până în acest moment. Întrebaţi despre stadiul cercetărilor în acest dosar, procurorii doljeni au precizat pentru GdS că se aşteaptă raportul medico-legal privind decesul victimei. Cei care urmează să întocmească acest raport sunt medicii legişti de la Institutul Naţional de Medicină Legală.