„Mâna dreaptă” a premierului a apărut cu un Bentley un sfert de milion € înaintea procesului de la Înalta Curte!

Publicat: 17/02/2020 | 23:51

Patru ani de închisoare a primit Remus Truică de la magistrații Curții de Apel Brașov, acuzat fiind de trafic de influență în dosarul retrocedării Fermei Regale Băneasa. Nu e o sentință definitivă, iar fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase își pune mari speranțe în apel, care va începe peste aproximativ o lună, la Înalta Curte. Viața curge, însă, frumos pentru miliardar, exceptând episodul condamnării. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Remus Truică pe străzile Capitalei, alături de fiicele lui, într-un superb Bentley de un sfert de million de euro și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Revoluția i-a dat aripi lui Remus Truică. A devenit patron de butic, dar, rapid, a ajuns printre cei mai grei afaceriști. Are o avere considerabilă, proprietăți în cele mai exotice colțuri ale lumii, colecții de mașini de lux, iahturi, vile… A cochetat și cu politica, fiind mâna dreaptă a premierului Adrian Năstase. A cochetat chiar și cu showbiz-ul, cunoscută fiind povestea sa de iubire cu Patricia Kass. Dar asta s-a întâmplat în urmă cu mulți ani… (CITEȘTE ȘI: REMUS TRUICĂ, A PATRA OARĂ TĂTIC. IUBITA LUI, DIANA CÎȚU, ÎI VA DĂRUI CEL DE-AL DOILEA COPIL)

A lăsat un sfert de milion de euro la colțul străzii

Acum, Remus Truică așteaptă primul termen al apelului de la instanța supremă, pe 12 martie, în dosarul retrocedării Fermei Regale Băneasa și speră să scape de cei patru ani de închisoare la care a fost condamnat de Curtea de Apel Brașov. Nu stă degeaba, însă. Cele două fiice sunt „comorile” lui și nu le scapă o clipită din vedere.

Zilele trecute, Remus Truică a avut ”sesiune” cu fiice sale. Le-a luat de acasă cu Bentley-ul de un sfert de milion de euro – bolidul care, cu siguranță, este printre cele mai reprezentative mașini din colecția generoasă pe care o are. După ce a rulat preț de câteva străduțe, Remus Truică a ajuns unde-și propusese, ba a găsit chiar un loc perfect de parcare. Pentru că este om de afaceri, deci mereu în priză, Remus Truică nu a ezitat să-și verifice mesajele, pe telefon. Timp în care fetele lui s-au ”echipat” chiar lângă mașină. Apoi, cei trei au luat-o pe jos până la destinație.

Remus Truică așteaptă primul termen al apelului, dar nu uită să aibă mare grijă de cele două prințese ale sale

Divorț cu scântei

Dupa 15 ani de iubire, Irina și Remus Truică au divorțat, dar nu după o mare dispută pentru avere, dar și pentru custodia gemenelor. ”Cinci ani fără o lună. Atât de mult a durat. Dar s-a terminat, în sfârşit. Am contestat în permanenţă competenţa franceză în a soluţiona divorţul a doi cetăţeni români, născuţi şi căsătoriţi în România, având doi copii născuţi şi crescuţi în România. Am fost condamnat de instanţele româneşti pentru «răpire internațională de copii».

În sensul că am răpit fetiţele mele, dintr-o insulă din Caraibe, unde au locuit cu mama lor circa două luni şi le-am adus acasă, la Snagov, unde au trăit şapte ani non-stop (fac o paranteză spunând că mă bucur extraordinar de mult pentru decizia instanţelor în ceea ce o priveşte pe d-na Anamaria Nedelcu. O ţară trebuie să-şi apere cetăţenii !)”, spunea Remus Truică. (NU RATA: CEL MAI BOGAT ROMÂN A ”FUGIT” ÎN AMERICA CU SEXY-SOȚIA)

”Pe data de 17 iunie 2011 am intrat, pentru prima dată în viaţă, într-o sală de Tribunal. Eram chemat de către fosta mea soţie, printr-o cerere de divorţ. Se petrecea în partea franceză a insulei St. Martin. Nu pot descrie niciodată turbulenţa acelor momente. Perioada februarie 2011 – începutul lui 2014 a fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. Uitându-mă acum înapoi, nu mă regăsesc acolo, mi se pare că nu eu am trăit acele momente. A fost îngrozitor!

Fosta mea soţie a deschis atunci, în iunie 2011, şirul unei lungi relaţii între mine şi sălile de judecată. Zeci de plângeri penale, denunţuri, procese civile de toate felurile – în total peste 100 de acţiuni. Nu îmi venea să cred că, aproape săptămânal, primeam câte o nouă citaţie. Toate acestea cumulat cu sutele de articole în care «fosta» mă descria în cel mai epic mod cu putinţă. Am fost trecut prin toate – de la violenţă la amantlâcuri, de la pierderi de sarcină la boli venerice, de la răpire internaţională de copii la cereri pentru decăderea mea din drepturile părinteşti. Sincer, atâta mizerie nu am crezut că pot trăi.

Dar, iată că după cinci ani, pe terenul de joc ales de dânsa şi puternic contestat de către mine, am scăpat. Pot spune că decizia judecătorului din Basse Terre este una înţeleaptă, îndreptată în special spre interesul copiilor mei. Datorită faptului că nu pot ieşi din casă, deocamdată, judecătorul a stabilit reşedinţa copiilor la mamă. Din lectura deciziei, atât eu, cât şi avocatul meu francez bănuim că reşedinţa copiilor ar fi putut fi uşor stabilită la tată, în România, dacă nu mă confruntam în această perioada cu acest tip de restrângere a libertăţii mele. (dar înţeleg situaţia în care mă aflu – eu şi alţi 23 de inculpati.

Nimic nu este prea mult atunci când numărul doi în stat «trebuie» prins în chingile penalului…). Sper ca viaţa copiilor mei, a bunicilor lor, a mea, să reintre în normalitate. Acum, fetiţele mele vor putea veni în ţară lor şi îşi vor revedea bunicii, verişoara, celelalte rude”, a mai spus el după ce a fost pronunțat divorțul.

Remus Truică, relație cu Patricia Kass?!

Remus Truică și Patricia Kass ar fi avut o aventură la Snagov, acolo unde cunoscuta cântăreață a fost invitată pentru a cânta la o petrecere organizată chiar de fostul șef de cabinet al lui Adrian Năstase.

Ce avea să noteze Patricia Kass în cartea autobiografică: „Era odată un tânăr care atunci când și-a serbat ziua de naștere a vrut să-i fiu oaspete de onoare. Și-a dorit enorm să cânt pentru el. La el acasă, în frumoasa lui țară. Nici nu am aterizat bine și gazda ne-a invitat la cină într-un restaurant situat pe malul unui lac maiestuos, la câțiva kilometri de Capitală.

Gazda noastră vorbea franceza fluent, la fel și germana și, firește, engleza. Știa o groază de lucruri despre mine, mă sorbea din priviri. Eu una am remarcat-o pe tânăra și drăguța lui soție, aflată lângă el. A doua zi a fost nelipsit de la repetiții. Gentlemanul milionar se transformase într-un comisionar, îi făcea mare plăcere să se ducă ba după o cafea, ba după un prelungitor și, desigur, se îngrijea să nu-mi lipsească nimic.

M-a răsfățat cu trabucuri și vinuri fine. Eram în al nouălea cer. A doua zi m-a condus cu un bolid roșu de la hotel la aeroport. Drumul a fost ocazia unei declarații de dragoste ca la carte. Am schimbat numere de telefon ca doi adolescenți. SMS-urile noastre s-au tot îndesit. Deveneau tot mai elocvente. Mă străduiam să nu uit că e însurat, că are două fetițe”, a scris Patricia Kaas în cartea sa. (VEZI AICI: EL ESTE FABULOSUL ”PARTENER” AL MILIARDAREI ANETA)

“Soțul meu avea ochi doar pentru ea, eram și eu acolo, vă dați seama că a fost un moment extrem de dureros, îmi dădeam seama că nu sunt nicăieri la acea petrecere, m-a durut foarte mult”, avea să mărturisească Irina Truică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)