Mămică pentru a doua oară! Cântăreața Nikki Gil le-a dat tuturor vestea cea mare

Publicat: 19/04/2021 | 19:17

Vești mari din showbiz-ul internațional, cântăreața Nikki Gil se pregătește să devină mămică pentru a doua orară. Vedeta a făcut marele anunț pe rețelele de socializare și a primit o mulțime de felicitări și gânduri bune.  

Nikki Gil și soțul ei BJ Albert așteaptă un nou membru al familiei. Celor doi li s-a îndeplinit dorința, iar artista este însărcinată pentru a doua oară. Recent, Nikki Gil a postat pe rețelele de socializare dotă fotografii: una în care își lasă la vedere burtica de gravidă, iar alta cu fiul ei Finn, făcând astfel anunțul cel mare. (CITEȘTE ȘI: VEȘTI MARI DIN SHOWBIZ-UL INTERNAȚIONAL! ACTRIȚA RACHELLE ANN GO A NĂSCUT UN BĂIEȚEL)

Se pare că sarcina este destul de înaintată, burtica de gravidă făcându-și deja apariția. Mai mult, Nikki Gil și soțul său deja au ales numele pentru noul membru al familiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki Gil-Albert (@nikkigil)

Nikki Gil, însărcinată pentru a doua orară

Cântăreața Nikki Gil se bucură de o familie perfectă. Ea și soțul său, omul de afaceri BJ Albert formează un cuplul din anul 2015, iar de atunci sunt de nedespărțit. La doi ani după ce și-au început relația, cei doi au făcut loc în viața lor pentru primul copil, un băiețele. Finn s-a născut în anul 2017, iar în curând nu va mai fi singurul copil al familiei.

Anunțul făcut de Nikki Gil i-a încântat pe internauți, care s-au grăbit să o felicite pe artistă. Mai mult, și colegii de breaslă și-au exprimat bucuria în mediul online, lăsând o mulțime de mesaje.

„Doamne! Felicitări!!!”, a scris cântăreața Lea Salonga.

„Ceee??? Yaaaay! Felicitări, colega de clasă !! ” a comentat Camille Prats.

„Ai dat vestea cea mare!!!! Felicitări!!!”, a spus și Pauleen Luna.