Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor pe Facebook. Femeia speră într-o minune: „Nu e nimeni care să…”

Publicat: 20/02/2020 | 14:39

Mama Luizei Melencu, mesaj sfâșietor pe Facebook. La 10 luni de la dispariția fiicei sale, femeia încă speră într-o minune.

10 luni au trecut de când Luiza Melencu a dispărut fără urmă. În ciuda faptului că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru uciderea Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, Monica Melencu încă speră într-o minune.

Femeia crede cu tărie că fiica ei trăiește și a publicat un mesaj sfâșietor pe contul ei de Facebook. (CITEȘTE ȘI: PĂRINȚII ALEXANDREI MĂCEȘANU, PRIMA ÎNTÂLNIRE CU GHEORGHE DINCĂ. AU FOST ȘOCAȚI DE MODUL ÎN CARE ARĂTA CRIMINALUL FIICEI LOR: „ERA ARANJAT, ÎMBRĂCAT”)

”În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin. Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris Monica Melencu pe Facebook.

După examinarea rechizitoriului, a dosarului, dar și a referatelor întocmite de procurori, Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată. Conform comunicatului DIICOT, Gheorghe Dincă a săvârșit 8 infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol (2 infracțiuni), omor calificat (2 infracțiuni), profanare de cadavre sau morminte (2 infracțiuni).

”În urma examinării rechizitoriului, a dosarului cauzei și a referatelor întocmite de către procurorii din cadrul Secției de urmărire penală și criminalistică și Serviciului de îndrumare și control ce au format colectivul desemnat cu analizarea actelor de urmărire penală, constatând că rechizitoriul întocmit de către D.I.I.C.O.T. în dosarul ‘Caracal’ întrunește condițiile legalității și temeiniciei, că au fost respectate dispozițiile legale care garantează aflarea adevărului, că urmărirea penală este completă și există probele necesare și legal administrate, azi, 15 ianuarie 2020, procurorul general al PICCJ, domnul Bogdan Dimitrie Licu a confirmat rechizitoriul.

Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G (n.red. – Dică Gheorghe). pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol. De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, a precizat DIICOT, într-un comunicat.