Mama lui Jador nu-i ascultă muzica: ”Nu-mi place ce face el!”

Publicat: 09/03/2021 | 07:30

Jador a fost protagonistul ediției din 8 martie a emisiunii ”Chefi la cuțite” și a venit în platou, pentru a pregăti celor trei jurați o rețetă special, alături de mama lui. Simona Dumitrache a fost apoi ”descusută” de jurați în legătură cu Jador. Și a spus tot!

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Jador și mama lui au pregătit o ciorbă de fasole, pentru jurații Cătălin Scărlărescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei au degustat-o, neștiind cine a preparat-o, iar când i-au văzut pe cei doi, Jador și mama lui, au avut o mare surpriză. (CITEȘTE ȘI: ZANNI A RĂBUFNIT, DUPĂ CE JADOR A SPUS CĂ AR AVEA O RELAȚIE ASCUNSĂ CU ANA PORGRAS: ”EU NU AM AVUT NICIODATĂ O IUBITĂ”)

Mama lui Jador nu-i ascultă muzica: ”Nu-mi place ce face el!”

Imediat, jurații au luat-o la întrebări pe Simona Dumitrache despre fiul ei, Jador. Iar femeia a povestit tot, cu lux de amănunte. Că nu a fost de acord cu muzica, dar îl susține, că trebuia să urmeze o meserie conform studilor pe care le-a făcut și multe altele. „Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a mărturisit mama lui Jador. (NU RATA: CÂTE CLASE ARE JADOR. CONCURENTUL DE LA SURVIVOR ROMÂNIA A FOST SUSȚINUT CU AJUTORUL SOCIAL DE LA STAT)

Jador avea să primească de la cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cuțitul de argint și două dintre cele trei voturi de la masa juriului.