Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul sfâșiat de câini, rugăciune colectivă pentru stoparea coronavirusului. “Să ne alăturăm timp de trei minute!”

Publicat: 18/03/2020 | 19:51

Andreea Anghel, mama lui Ionuț, micuțul sfâșiat de câini, participă la o rugăciune colectivă, alături de mai mulți români, în speranța că Planeta va scăpa, într-un final, de pandemia de coronavirus. În urmă cu câteva zile, femeia a postat, pe contul personal de socializare, un apel către persoanele care își doresc să ia parte la această manifestare de credință.

VEZI AICI: MAMA LUI IONUȚ ANGHEL, BĂIEȚELUL SFÂȘIAT DE CÂINI, DESPRE CRIMELE DIN CARACAL: ”HIENELE ATACĂ PE TOATE FRONTURILE”

La 9 pm, în seara aceasta, suntem rugați să ne alăturăm timp de trei minute să ne rugăm pentru stoparea COVID-19, întărirea credinței, sănătate, înțelepciune, armonie și recunoștință.

Vă rugăm să transmiteți acest mesaj oricui știți că ar participa cu noi.

Puterea rugăciunii la nivel mondial este URIAȘĂ!

Doamne ajută!”, a scris Andreea Anghel pe contul ei de socializare.

Potrivit stirilekanald.ro, Andreea Anghel a început, în urmă cu mai multe luni, să studieze theta-healing și conduce o asociație înființată în memoria fiului ei, Ionuț.

NU RATA: PROPRIETARUL UNOR CÂINI DE VÂNĂTOARE, CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE CU EXECUTARE DUPĂ CE HAITA A ”MUTILAT” UN PENSIONAR! JUDECĂTORII AU SCRIS ÎN MOTIVARE CĂ…

Ionuț Anghel, ucis de maidanezi în 2013!

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit după ce a fost sfâşiat de câini, în 2 septembrie 2013, pe un teren din apropierea Parcului Tei din Capitală. Prima sentinţă în acest caz a fost dată la aproape nouă luni de la începerea judecării dosarului, la Judecătoria Sectorului 2, iar decizia definitivă a venit în luna mai 2016, când magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât condamnarea la trei ani de închisoare cu executare a lui Constantin Ciorăscu, administratorul terenului respectiv. De asemenea, judecătorii au decis ca familia lui Ionuţ să primească daune morale de 2,4 milioane de euro.