Mama lui Florin Pastramă a făcut infarct. Care e starea de sănătate a soacrei lui Brigitte 

Publicat: 15/12/2020 | 13:42

 

Florin Pastramă a trecut de la extaz la agonie. Una dintre cele mai importante femei din viața lui Pastramă a făcut infarct noaptea trecută. Este vorba despre cea care i-a dat viață și a cărei zi de naștere este chiar astăzi. Din fericire, femeia se simte bine. 

Ziua de 15 decembrie este una specială pentru Florin Pastramă căci e ziua în care e născută mama lui. Astfel, vedeta se pregătea să-i serbeze ziua de naștere așa cum se cuvine, cu mult fast, dar și cu respectarea regulilor impuse de autorități. Doar că, din păcate, noaptea trecută aceasta a fost la un pas de moartea. A suferit un atac de cord, însă a dat dovadă că este o femeie puternică și a supraviețuit acestui incident.

CITEȘTE ȘI: „PRIMA REACȚIE A LUI FLORIN PASTRAMĂ, DUPĂ CE RALUCA PODEA L-A ACUZAT DE INFIDELITATE: ”NICIODATĂ NU AM CĂUTAT-O!

Mama lui Florin Pastramă, la un pas să-și piardă viața

După momentele cumplite în care mama lui s-a zbătut să rămână în viață, Florin Pastramă poate răsufla ușurat. Cea pe care o iubește nespus este bine și îi poate arăta cât de mult o iubește. Tocmai din acest motiv, Pastramă a postat o fotografie în care apare alături de mama lui, pe Instagram la care a adăugat un mesaj emoționant.

”La mulți ani binecuvântați!!!Te iubim mult de tot !!!????????❤️❤️❤️”, a scris Florin Pastramă în dreptul unei fotografii în care apare alături de mama sa.

VEZI ȘI: „ BRIGITTE ȘI FLORIN PASTRAMĂ URMEAZĂ SĂ DEVINĂ PĂRINȚI? DEZVĂLUIREA CARE I-A DAT DE GOL