Mama lui Dan Bălan a fost la un pas de moarte din cauza Covid-19: „Le mulțumesc medicilor care m-au salvat”

Publicat: 23/02/2021 | 18:27

 

Dan Bălan a stat ca pe ace în utimele luni, din cauza faptului că mama lui a fost infectată cu SARS-CoV-2. Ludmila Bălan a reușit să facă față virusului din China, deși a fost internată la ATI, iar acum povestește cum au reușit medicii să o salveze.

Deși la 62 de ani arată ca la 30 și are o formă fizică de invidiat, Ludmila Bălan a făcut față cu greu infecției cu SARS-CoV-2. Mama lui Dan Bălan a fost internată în spital, după ce a fost diagnosticată cu coronavirus și a avut nevoie de atenta supraveghere a medicilor. A stat mai mult timp la Terapie Intensivă, dar, într-un final, a reușit să facă față virusului ucigaș.

VEZI ȘI: CÂTE CLASE ARE ROXANA NEMEŞ, „FAIMOASA” CONTROVERSATĂ DE LA SURVIVOR 

Ludmila Bălan: „Covidul m-a lovit rău de tot”

„Se împlinesc exact două luni de când am fost internată în secția Reanimare a Institutului Salvării. Covidul m-a atacat și m-a lovit rău de tot. Le mulțumesc medicilor care m-au salvat, fanilor care mi-au trimis mesaje de încurajare și familiei mele care mi-a fost alături mereu.

Ce-a fost mai greu a trecut. Acum sunt la reabilitare cu mult aer curat și multă mișcare. Aveți mare grijă. Covidul e strașnic (îngrozitor)… Sănătate tuturor!„, a anunțat Ludmila Bălan, pe contul ei de Instagram.

La 62 de ani mama artistului arătând cu 30 de ani mai tânără, iar fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare îi aduc foarte multe aprecieri.

CITEȘTE ȘI: RELAȚIILE ANDREEI MANTEA. EI SUNT BĂRBAȚII CELEBRI CARE AU FOST CUCERIȚI DE FRUMOASA PREZENTATOARE. FOTO