Mama lui Cătălin Botezatu îl punea să facă asta în adolescență. Obiceiul care l-a urmărit toată viața

Publicat: 28/03/2020 | 23:18

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi, dar și unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari. De-a lungul anului, acesta a câștigat simpatia tuturor femeilor atât prin modul în care arată, dar și prin creațiile sale vestimentare care mai de care mai extravagante și mai interesante. 

Că este unul dintre cei mai buni designeri de la noi, știm cu toții, însă lucrul pe care nu multă lume îl știe despre Cătălin Botezatu este faptul că acesta a purtat cu el, toată viața, un obicei „împrumutat” de la mama sa.

Mai exact, Cătălin Botezatu a fost extrem de influențat de stilul vestimentar al mamei sale, pe care o considera un etalon de frumusețe și finețe și a adoptat de la aceasta eleganța și rafinamentul, lucruri de care vorbește mereu cu aceeași mândrie.

Pentru celebrul designer, mama lui va rămâne mereu un etalon de eleganță și, despre ea mai spune că își ppate permite să îmbrace orice, căci are un trup pe care stă bine orice haină.

“Chiar dacă are o anumită vârstă, se îmbracă de obicei cu deux pieces, cu sacou tip Chanel, cu bordaje sofisticate. Avantajul ei este că are un corp de invidiat, fiind posesoarea unor măsuri de manechin: are peste 1.70 și este foarte slabă. Își poate permite să îmbrace orice, de la pantaloni strâmți, până la rochii mulate. Totul trebuie să fie clasic. În urmă cu niște ani, când purta tocuri înalte, arată fenomenal!” a spus Cătălin Botezatu despre mama lui, potrivit informațiilor oferite de agentiadepresamondena.com. 

Mai mult, Cătălin Botezatu a mai mărturisit că a împrumutat din eleganța mamei sale, de-a lungul timpului, fără ca măcar să știe că va urma acest drum al designului vestimentar.

“Eleganța mamei s-a reflectat și în alegerile mele vestimentare. Lăsând la o parte uniforma școlară, pe care o uram, eram un băiat foarte elegant. Pe vremea comunismului, în familie, ne îmbrăcam, toți după revistă. Mama avea o prietenă în Germania care ne trimitea cu regularitate cataloage de modă. Și, după ce primeam revistele, ne trimitea și hainele! Eram puștan și mă uităm la Quelle ca la o biblie a modei! Culmea este că, peste ani, am devenit designer al Quelle. Aproape patru ani am lucrat pentru ei și eram mândru că o parte din creațiile Cătălin Botezatu se vindeau în 24 de țări prin intermediul acestui catalog” a mai completat Cătălin Botezatu, pentru sursa citată.