Mama-eroină a showbizului nu se dezminte. Ce spune despre al șaptelea copil: „O să îl fac, cu siguranţă”

Publicat: 07/12/2020 | 20:09

Anca Serea demonstrează încă o dată că viața de familie este cel mai important aspect din viața sa. Deși are deja șase copii, ultimul dintre ei venind pe lume în urmă cu un an, vedeta și soțul ei, Adi Sînă, se gândesc să îi facă și pe al șaptelea. Aceasta decizie este cumva surprinzătoare având în vedere că celebrul cuplu are și probleme financiare. 

Vestea bună a fost dată chiar de Anca Serea, în direct la TV. Vedeta a povestit, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, că al şaptelea copil al cuplului va veni cât mai curând se poate. Deşi poate fi considerată deja mamă eroină, aceasta îşi doreşte un nou membru al familiei.

„L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinile mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce.

Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit aceasta, la Pro TV.

(Citește și: Ce job și-a găsit Anca Serea ca să scape de sărăcie. Problemele financiare i-au dat bătăi de cap)

Mai mult, Anca Serea a vorbit despre copilăria simplă, dar foarte frumoasă de care a avut parte: “Am avut o copilărie foarte frumoasă. Am fost crescută de bunica mea o bună perio0adă de timp, iar când am intrat la şcoală, am mers la Tecuci. A fost o copilărie simplă, dar frumoasă. Mâncăm fructe şi legume naturale, nespălate fără griji”, a mai povestit vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Ce le-a provocat problemele financiare

Anca Serea și Adi Sînă au ajuns să acumuleze datorii de mii de euro, din cauza faptului că evenimentele și spectacolele au fost interzise, iar veniturile lor au început să aibă de suferit.

Anca Serea și Adi Sînă se pare că nu mai duc demult viața de lux pe care o duceau înainte. Cei doi au acumulat datorii uriașe la școala privată la care învață copiii lor și chiar au fost executați silit pentru o altă datorie, provenită dintr-un credit.

Sursa citată informează că, din cauza neplății datoriei de 2.136 de euro, Anca Serea se confruntă și cu dobândă în momentul de față. Astfel, conform contractului, vedeta are de plătit, în total, 3.642 euro, iar sentința este una executorie. Mai mult, din cauza unui credit luat în anul 2016, cei doi mai au de plătit suma de 3.400 de euro, sumă pe care băncile încearcă să o recupereze.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

(Nu rata: Anca Serea, însărcinată pentru a 7-a oară? Fotografia postată de soția lui Adi Sînă a stârnit controverse)